Nasadili jsme nejnovější technologie z dílny Microsoftu

Sledujeme, co se děje v trávě a snažíme se vše nové co nejrychleji přinášet našim zákazníkům. Tentokráte jsme se zaměřili na technologie, které přinášejí další zlepšování pro hosting na platformě Windows.

Pouhých 14 dní potom, co novinku uvolnil Microsoft, jsme zavedli  podporu nových frameworků ASP.NET 4.5 a ASP.NET MVC 4. Všem zákazníkům na Windows hostingu u ACTIVE 24 je tak nyní umožněno využít vývojářských technologií jako HTML 5, ASP.NET Web Pages 2, atd., které jsou dostupné v Microsoft Visual Studio 2012. Tím se dále zefektivňuje proces implementace aplikací do produkčního prostředí.

Stejně rychle nabízíme i možnost využití Windows Serveru 2012 jako jedné z voleb na službě Virtuálních privátních serverů. Tato nová serverová platforma nativně obsahuje všechny výše zmíněné technologie a navíc přidává v Internet Information Services 8 (IIS 8) další novinky jako například IIS 8.0 Application Initialization nebo IIS 8.0 FTP Logon Attempt Restrictions. Celkově tak nový IIS 8 přináší až trojnásobné zrychlení poskytování webového obsahu a výrazné zvýšení jeho zabezpečení.

Obě novinky jsme v průběhu roku důkladně a úspěšně testovali, a to již ve verzích Beta i Release candidate.

A pozor, až do konce října nabízíme navíc možnost testování nového Windows Serveru zcela zdarma.

Zároveň intenzivně testujeme možnost přechodu celé Microsoft platformy na Windows Server 2012, což znamená možnost využití vylepšené virtualizační platformy Hyper-V 3.0. Přechod bude znamenat zejména efektivnější využitelnost hardwarových prostředků, při správě serverů nejvíce oceníme nové možnosti Live Migration a Cluster Aware Updating, přínosem pro naše zákazníky bude znatelně vyšší výkon pro jejich aplikace.

Výhledově rovněž nabídneme na Windows Serveru 2012 i svou službu Aplikačních serverů, která slouží pro hostování zejména ekonomických aplikací.


Uveřejněno

v

od

Značky: