Ukažte své fotky na vlastní doméně. Zcela zdarma.

Každý zákazník, který si na www.active24.cz objedná doménu, k ní získá webovou fotogalerii zdarma. Fotogalerie pojme až 200 snímků v základní verzi zdarma. Nabídka je určena především pro fotografy, kteří chtějí rychle a jednoduše zveřejnit své fotky na internetu.

Pro větší přehlednost lze snímky třídit do jednotlivých fotoalb, jejichž počet není omezen. Fotogalerie je pak umístěna na vlastní doméně (www.vase-domena.cz) nebo může být dostupná třeba na adrese fotogalerie.vase-domena.cz. Příklad fotogalerie je možné vidět na fotogalerie.active24.cz.

K tomu, aby bylo možné využít nabídku fotogalerie zdarma, je nutné mít u ACTIVE 24 vlastní doménu druhého řádu. Lze si buď registrovat novou doménu nebo převést již existující doménu. Nabídka platí pro všechny koncovky domén.

Samotná správa fotogalerie, tedy nahrávání nových fotek, úprava či mazání stávajících, včetně správy fotoalb se provádí přes webové rozhraní přímo na adrese fotogalerie. Pro začátečníky je připravena podrobná nápověda. Podrobnosti týkající se nabídky fotogalerie zdarma ke každé doméně lze najít na www.active24.cz/cz/domeny/sluzby/fotogalerie.


Uveřejněno

v

od

Komentáře

9 komentářů: „Ukažte své fotky na vlastní doméně. Zcela zdarma.“

  1. Zdenek avatar
    Zdenek

    Na fotky z dovolené celkem cool … Nemusím si nic instalovat na komp (jako to je u Google Picasa) a mám jednoduše fotky pod doménou, která se zá zapamatovat. Při uploadu více fotek je to poněkud těžkopádný, ale stále dobře použitelný nástroj!