Budeme na Cloud Computing Conference, 2. listopadu v Praze

Cloud computing, co o něm dnes ještě psát. Pro někoho je to denní chleba, zvlášť když potřebuje efektivně škálovat náročné webové aplikace. Pro mnohé korporátní manažery informačních technologií sedící na „bezpečných“ firemních firewallech velká noční můra. Pro někoho vhodný a často používaný moderní termín na vyplnění tiskových zpráv a pro jiné stále ještě velká neznámá. I proto se 2. listopadu koná v Praze již druhý ročník odborné konference s názvem Cloud Computing Conference. Active 24 bude při tom.

Cloud Computing Conference se koná 2. listopadu v pražském Kongresovém centru U Hájků. Konference se bude věnovat možnostem modelu cloud computingu, zvyšování efektivity a novinkám. Hlavními tématy konference jsou software jako služba (SaaS), platforma jako služba (PaaS), infrastruktura jako služba (IaaS), virtualizace a úsporná datová centra. Aktuální podrobný program, profily všech partnerů a registrační formulář naleznete na www.cloudconference.cz.

Za Active 24 promluví od 13 hodin technický ředitel Ing. Zdeněk Brůna, název přednášky bude „Cloud computing v podání ACTIVE 24, aneb co v mracích ještě před nedávnem nebylo“. Přednáška si klade za cíl shrnout, jak ekonomická krize pomohla rozšíření portfolia hostovaných služeb a jak přiblížila nabídku koncovým zákazníkům. Nebude řeč pouze o nákladech služby, ale také o přidané hodnotě takových služeb. Součástí přednášky bude krátký přehled současných trendů hostingu.


Uveřejněno

v

od