Je zde! Zcela nový, v červenobílém provedení. Nový web Active 24.

Známe to všichni z reklamy. Podkožního tuku přibývá, stejně tak vrásek, kůže není pružná, jak bývávala. Prostřih a před námi je kráska v bílých šatech s výraznými červenými doplňky. Chcete ji? Běžte na www.active24.cz.

Snažili jsme se, tak snad je to vidět. Hlavní důraz jsme kladli na design ve spojení s jednoduchou použitelností webu. Grafický design a struktura stránek jsou nyní jednotné pro všechny stránky webu, návštěvník stránek by se měl orientovat na stránkách bez větších obtíží.

Dominantní místo na úvodní stránce zabírá přehled všech našich služeb, od domén přes webhosting až po servery a email. Po najetí myší na každou položku se ukáže podmenu, takže detailní stránka věnovaná konkrétní službě je dostupná z hlavní stránky na jedno kliknutí.

Informace určené stávajícím zákazníkům jsou koncentrované na stránce http://www.active24.cz/klientska-zona/. Uživatelé zde najdou zákaznické centrum, kde mohou spravovat své služby, průvodce, nápovědu a zprávy pro stávající zákazníky.

Největší novinkou je tzv. navigátor. Zákazník může postupovat krok za krokem k řešení svého problému či požadavku. Tak třeba potenciální zákazník hledá řešení určené ke tvorbě a správě vlastních webových stránek. Klikne na „Chci webové stránky“ a okamžitě vidí další možnosti:

Bez jakýchkoliv znalostí internetových technologií si i laik snadno a rychle najde pro něj nejvhodnější řešení. A pokud snad nenajdete na našem novém webu to, co hledáte, napište prosím komentář nebo piště email na marketing@active24.cz. Budeme rádi za každý váš názor či připomínku.


Uveřejněno

v

od

Značky:

Komentáře

9 komentářů: „Je zde! Zcela nový, v červenobílém provedení. Nový web Active 24.“

  1. Petr Koukal avatar
    Petr Koukal

    ČERVENOBÍLÝ, NEMÁ TO CHYBU! 😀
    Mi to trošku připomnělo hymnu HC Pardubice, loňského mistra Extraligy
    http://hcpce.cz/download/audio/hymna.mp3
    Tak ať to A24 se svou červenobílou taky vyhraje!