Active 24 Vám přináší doménové koncovky oblíbených destinací

Poslední dobou vzrostla poptávka našich klientů po doménových koncovkách, které jsme standardně nenabízeli. Jakožto registrátor, který si váží potřeb našich zákazníků, jsme tyto požadavky řešili individuálně. Vzhledem k nemalému a stále rostoucímu zájmu, jsme se rozhodli nejvíce poptávané doménové koncovky standardně zařadit do našeho portfolia.

Mnoho z nás jezdí v létě do Itálie, Francie, Španělska, ale někteří volí i exotičtější destinace Srbsko, Bělorusko, Slovinsko popřípadě některé z asijských zemí jako je Tchaj-wan, Hongkong, Indie, ale i Gambie či Columbie.

Ať už podnikáte či jen rádi cestujete, věřte, že pokud se budete v dané zemi prezentovat pod národní doménou, budete na Vaše obchodní partnery či přátele působit věrohodněji i profesionálněji.

Abychom Vám ulehčili vstup na trh popřípadě cestu k Vašim přátelům, rozhodli jsme se rozšířit naší nabídku doménových koncovek jak z oblasti Evropských, tak i Světových domén:
Evropské destinace: .IT (Italie) .ES (Španělsko) .RS (Srbsko) .SI (Slovinsko) .BY (Bělorusko).
Světové destinace: .TW (Tchaj-wan) .HK (Hongkong) .IN (Indie) .GM (Gambie) .ASIA (Asie) .CO (Columbie) ale i .MU (Mauricius).

Zajímavostí je, že se po mnoha letech čekání objevila první ccTLD doména, která je použitelná v celosvětovém měřítku a tou je právě koncovka .CO. Na celém světě se pod zkratkou CO rozumí společnost, organizace a obchod. Nově nabízená .CO doména je snadno zapamatovatelná a její záběr využití skýtá velký potenciál, mnoho našich zákazníků proto volí .CO doménu jako alternativu k doméně .COM.

Proč si vybrat právě .CO doménu?
– Lehká zapamatovatelnost
– Vysoká relevance jak pro soukromou tak pro obchodní sféru
– Mnoho volných doménových jmen

Pokud by Vás zajímali i jiné doménové koncovky, neváhejte se na nás obrátit, individuálně dovedeme zajistit registraci většiny evropských i světových domén.


Uveřejněno

v

od

Značky: