Mám to od ACTIVE 24 zadarmo! …cože?

Vážně si z vás neděláme srandu, je to tak. Určité věci dostanete u ACTIVE 24 zdarma. Pojďme se podívat, co konkrétně. Tak třeba k registrované doméně to bude fotogalerie zdarma. Anebo i celý web.

Služby zdarma k doméně

V případě, že si registrujete, převedete či prodloužíte, doménu u ACTIVE 24, tak si k ní můžete bezplatně aktivovat další služby:

    • Pokud fotíte, mobilem či skutečným aparátem s clonou a závěrkou, tak můžete své fotografické výtvory vystavit na internetu. Stačí si k tomu aktivovat webovou fotogalerii s 50 MB diskového prostoru zdarma.

  • Pokud chcete k doméně celý web, tak si „zapněte“ v Zákaznickém centru publikační systém eZ Publish Expres, který zvládne jednoduchý web nebo osobní blog. K dispozici máte opět 50 MB diskového prostoru. Web bude dostupný pod adresou domény, kterou jste si registrovali.
  • Fotky a web jsou v suchu, teď zbývá postarat se o data. Pokud o ně nechcete přijít, tak můžete využít zálohovací prostor mamutí velikosti s názvem Mamut Online Backup. Úložiště nabízí prostor o velikosti 1 GB, uložené soubory můžete navíc jednoduše sdílet se známými či kolegy.

Hosting a k tomu zadarmo…

Mnoho funkcí zdarma dostanete také v případě, že si objednáte některý z webhostingových balíčků. Mezi nejužitečnější funkce patří:

  • Doména zdarma při nákupu webhostingu s diskovým prostorem o velikosti 150 MB nebo větším. Podmínkou je zaplacení webhostingu na rok dopředu. Doména zdarma je pak vlastně takové malé poděkování s vámi zvolenou koncovkou 🙂
  • Nedávno jsme spustili instalaci vybraných redakčních systémů jedním kliknutím. Konkrétně jde o systémy WordPress, Joomla a Drupal. Podmínkou využití instalace jedním kliknutím je objednání webhostingu s operačním systémem Linux, skriptováním PHP Standard (nebo Profi), diskovým prostorem o velikosti minimálně 150 MB a databází MySQL. Využívat zmíněné redakční systémy tak mohou i ti zákazníci, kteří by jinak instalaci redakčního systému nezvládli.
  • Máte webové stránky, ale nejste si jistí, jestli to všechno k něčemu je? Statistiky návštěvnosti vám to řeknou. Respektive vám prozradí, kolik lidí vaše stránky navstěvuje, kolik stránek si návštěvníci prohlédli, které z nich jsou nejpopulárnější, a dozvíte se také spoustu dalších věcí. U webhostingu s prostorem o velikosti 150 MB a větším máte grafické statistiky AWStats k webhostingu zdarma. Statistiky obsahují data zpracovaná do přehledných tabulek a grafů. Nezbývá než doufat, že křivka bude směřovat vždy doprava a nahoru!

Uveřejněno

v

od