A kdepak vy vlastně jste?

My sídlíme v Praze.
To jo, ale kde v Praze? No jo, už si vzpomínám, vy jste tam někde kousek od Bílé hory, že? Na Petřichách?
Už přes tři roky ne 🙂

Víme, že máme spoustu klientů, kteří jsou s námi od doby, kdy se ACTIVE 24 jmenovala Globe Internet a kdy jsme sídlili v Praze Na Petřinách. A moc nás to těší! Ale pokud byste se k nám dnes vypravili Na Petřiny, jeli byste zbytečně.
Od listopadu 2007 už nejsme na západním okraji Prahy, ale přímo v jejím centru, na křižovatce snad všech možných dopravních prostředků (kromě letadel) v Praze – na Florenci.
Jsme jen 50 metrů od výstupu z metra C a B směrem Sokolovská ulice a s orientací vám pomůže velké logo na střeše naší budovy. Vedle našeho loga svítí loga našich sousedů, společností Samsung, ENI (bývalý Agip) a Credoma.

Na naší současné adrese jsme mnohem dostupnější pro své zákazníky, kteří k nám čas od času přicházejí na osobní návštěvu. V průměru u nás přivítáme zhruba deset takových návštěv měsíčně a obecně se dá říct, že osobní návštěva je vhodná v situacích, kdy klient sám nedokáže vyřešit nějakou komplikovanou nebo nepřehlednou záležitost.

Dobrým příkladem může být například nový zákazník, kterému můžeme pomoci s pochopení správy našich služeb osobně mnohem lépe než po telefonu. Podobně může být osobní konzultace prospěšná v případech, kdy u nás klient spravuje velké množství služeb a potřebuje naši individuální pomoc. V takových případech velmi rádi vycházíme našim klientům vstříc.

Na druhou stranu je také praktické vědět, s čím je zbytečné přijít na osobní návštěvu. Typickým příkladem je, pokud za námi klient přijde osobně podepsat a potvrdit formuláře na změnu majitele domény. V případech, kdy naše procesy striktně vyžadují ověřené podpisy (naštěstí jich není mnoho), je totiž vždy nutné ověření úřední, tzn. u notáře, na městském úřadě nebo na poště. Na adrese našeho sídla také není možné za naše služby platit v hotovosti. Pokud naši zákazníci potřebují rychle uhradit výzvu k platbě a nemají možnost platit kartou, nejrychlejší je složení peněz podle instrukcí na náš účet na kterékoliv pobočce Raiffeisenbank.

Osobní návštěvy na naší adrese v centru Prahy přijímáme každý pracovní den mezi 9:00 a 16:00 a abychom pro Vás byli k dispozici, je vhodné před každou svojí návštěvou sjednat konkrétní termín a čas na telefonním čísle 234 262 000.

No a pokud jste zdaleka a nemůžete se k nám podívat osobně, zveme vás alespoň na malou „virtuální“ návštěvu v následujícím videu.

 


Uveřejněno

v

od

Komentáře

9 komentářů: „A kdepak vy vlastně jste?“

  1. […] práce se dá dostat různými způsoby, pokud však jsou naše kanceláře v centru, viz článek „A kdepak vy vlastně jste?“, pak je určitě vhodné zapomenout na cestování autem. Samozřejmě pokud vyloženě nemilujete […]