90, 15 a 1 000 000

Pokud vás zaujal nadpis obsahující tři zdánlivě spolu nesouvisející čísla, čtěte prosím dále, jejich význam se pokusím objasnit v následujících řádcích.
90 – tolik procent kolegů dnes dorazilo do práce i navzdory nefungující pražské dopravě, firma funguje zcela bez problémů a někteří mají díky stávce i zcela nevšední zážitky. Někdo musel v práci přespat, jiní si užili krásnou procházku ranní Prahou, někteří absolvovali i 20 km pochod nebo jim cesta do práce trvala 2,5 hodiny a další byli udiveni tím, jak hladce se dá Prahou jezdit na kole. Celý den nám pak dělá společnost malá Julie, roztomilá dcerka jedné naší kolegyně.
15 – tolik kolegů dnes ráno vyměnilo přecpané metro, tramvaje či autobusy za bicykl. Pravda, máme zde několik tradičních cyklistů, pro které bylo dnešní ráno prakticky obyčejné. Pár z nás si vychutnalo krásný výhled ze Střížkova na Prahu, poklidnou atmosféru povltavské cyklostezky nebo překonalo sama sebe a i s tenisovou raketou na zádech a jazykem na vestě dorazilo na pracoviště. Všichni cyklisté obdrží na cestu domů energetický nápoj a tatranku.
1 000 000 – a ještě jsme stihli dnes ráno, konkrétně 05:06:53 vygenerovat miliontou fakturu našim zákazníkům! Ano, je to neuvěřitelné, ale od roku 1996, odkdy firma působí na trhu, jsme již vydali 1 000 000 faktur. Jubilejní platba je za údržbu domény deti-detem.cz. Při této příležitosti jsme se rozhodli fakturu dobropisovat a „držitele milionté faktury“ potěšit.

S kvalitním webhostingem od ACTIVE 24 jde vše snadněji.


Uveřejněno

v

od

Značky: