Superstránka je prostě web pro super lidi

Dneska jsem se super vyspal a už od rána je všechno úplně skvělý. Za dopoledne jsem třikrát projel Facebook, jednou jukl na YouTube, teď jsou na řadě blogy. Chjo, kdyby tak bylo všechno na jednom místě. To by bylo vážně super.

Ale vono je. Na www.superstranka.cz si může každý založit vlastní webovou vizitku, kde se představí všem super lidem, virtuálním přátelům i těm, koho skutečně zná. Co je k tomu potřeba? Ne mnoho! Stačí zakoupit doménu s koncovkou CZ za 199 korun ročně bez DPH, což je 238 Kč s daní.

No a protože tahle superstránka běží na vaší vlastní doméně, tak není nutné pamatovat si žádnou další adresu, jen adresu vaší superstránky. Kdyby pak někomu byla doména CZ málo, tak si může aktivovat superstránku i pro domény s jinými koncovkami. To je možné udělat na www.active24.cz, resp. v Zákaznickém centru, pokud už nějakou doménu máte.

Ježiši to je super! A co fotky z rajčete? Myslím jako fotky z rajce.cz, ty si můžu taky nahrát na tu super stránku? Ano, můžete si svou webovou vizitku propojit s následujícími webovými službami:

  • Facebook – jasněé, tam jsem skoro pořád
  • Twitter – kratce a obratce, hlavně se moc nevykecavat
  • blog – když 140 znaků nestačí a máte něco většího či delšího na srdci
  • YouTube – když jste Justin Bieber fan nebo „little monster“, můžete ale být i úplně normální
  • LinkedIn – práci sem můžeme tahat, pokud vážně chcete
  • Rajče, Picassa – super fotéčky, sem s nima

Následně si můžete upravit vzhled vaší nové super stránky. Můžete si zvolit nějaké ale úplně super pozadí, k tomu nějaké super písmo, no a nakonec tomu všemu dáte super barvičky. Schválně se podívejte na následující video:

Pokud vás ani tohle video nepřesvědčilo a myslíte si, že Superstránka je jen další super ptákovina, tak si zkuste úplně zdarma vše vyzkoušet na www.superstranka.cz. Bude vám k tomu stačit 5 minut času.

Jak vypadá taková super stránka pak můžete vidět v galerii. Mimochodem, superstránku využívá jeden náš kolega, který si nechává říkat SuperVáclav.

S kvalitním webhostingem od ACTIVE 24 jde vše snadněji.


Uveřejněno

v

,

od