Drive, gagarin, eso ….

Mám ráda GOLF, je bezpečný a je za ním vidět německá kvalita. Dnes se však nebudeme bavit o automobilech, ale o golfu jako o sportu. Oslovila jsem k rozhovoru pana Davídka, který se ve svém podnikání zaměřil na klientelu, která propadla tomuto elegantnímu sportu golfoveslevy.cz, eshop.golfeurope.cz, golfovehry.cz.
1.    Jak dlouho spolupracujete s ACTIVE 24?

S ACTIVE 24 spolupracuji dlouhá léta, prakticky od roku 2000.  Poslední cca 2 roky používáme k naší plné spokojenosti VMS (Virtuální Managed Server Profi).

2.    Na vašich stránkách najdeme golfové vybavení, cestování za golfem i různé golfové slevy, Vy sám golf hrajete?

S golfem jsem začal před dvěma lety a tento sport mě naprosto uchvátil. Od té doby se vždycky těším na jaro, až se otevřou hřiště a vyrazíme na první golf.

3.    Asi není lehké aktualizovat a spravovat tolik webů, jste na to sám?

Na začátku projektu jsme se o vytvoření webu starali sami s jedním ze společníků ve firmě, dneska už mají správu shopu i ostatních webů na starosti naši spolupracovníci, které jsme postupně přibrali, je to tým tří lidí, kteří plní obsah a starají se o vyřizování objednávek.

4.    Co pro vás představuje Virtuální Managed Server Profi?

VMS je pro nás ideální hostingová varianta. Klasický hosting už jsme přerostli, máme zhruba desítku domén, na většině z nich provozujeme nějaký projekt. Na druhou stranu na managed server jsme zase moc malí, přece jenom cílová skupina je omezena jenom na golfisty. Na VMS mě baví snadná správa přes zákaznické centrum, kdy si sami vytvoříme na pár kliknutí nový virtuální server nebo změníme nastavení služeb.

5.    Váš vzkaz týmu ACTIVE 24?

Přeji celému týmu A24 hezké Vánoce a ať se o své zákazníky i příští rok starají tak perfektně jako doposud :-).

Děkujeme panu Davídkovi za rozhovor a přejeme nejen jemu, ale všem našim zákazníkům a čtenářům krásné Vánoce a vše nejlepší v roce 2012. pf2012.cz

Poz. redaktora: slovníček golfových pojmů:
drive – rána z odpaliště
gagarin – vysoká, strmě padající rána
eso – jamka na 1


Uveřejněno

v

od

Značky: