Radostný úsměv v městské šedi

Všimli jste si, že když je chladno lidé se méně smějí, ráno spěchají do práce, jsou bez energie?  Ale mezi tou městskou šedí se najdou jedinci, kteří jsou veselí a i vám na tváři vykouzlí úsměv.  Mezi ně patří Maruška, která se několik let věnuje cvičení a jako trenérka ví, že zacvičit si po ránu, znamená mít dobrou náladu po celý den.

Maruško, ty sis u nás objednala doménu europeanaerobic.eu, díky akci, kterou jsme měli na Facebooku, je to tak?

Ano. Facebook je pro mě komunikátor, který přináší nejen spojení s přáteli, ale také nabízí výhody a akce. Na facebook stránce ACTIVE 24 jsem si přečetla o akci .EU doména pro fanoušky ZDARMA. Natolik mě tato akce nadchla, že jsem si řekla, že pro své hodiny cvičení musím doménu také vlastnit. Udělala jsem si ve vašem redakčním systému MNW stránky, jejich správa je jednoduchá a zvládla jsem to bez obtíží.

Jak dlouho se zabýváš cvičením a co ti to přináší?

Cvičím celý život, ale instruktorka jsem něco málo přes 3 roky. Dnes už si neumím představit žít bez cvičení. Přináší mi radost a nyní již i v podobě výsledků mých klientů. Je vidět, jak se všichni zlepšují a jsem ráda, že jim pomocí cvičení sportovních systémů EFPE® můžu přinést prožitky a neopakovatelné zážitky. Není to jen o hodině cvičení, ale promítne se to i v kvalitě života, lépe zvládáte stresové situace, vážíte si více sebe. Snažím se klienty vést svým příkladem i k tomu, aby díky cvičení přišli na to, co je pro ně nejlepší a nezanedbávali zdravý životní styl.

Je těžké obsadit v dnešní době hodinu cvičení a co vlastně předcvičuješ?

Předcvičuji European sportovní systémy certifikované firmy EFPE®. Jsem instruktorka European Aerobicu®, zde pracujeme s filosofií enjoy the movement, jsou to přirozené pohyby a žádné složité motanice. Obdobný je i European step®, kde ale navíc posílíme více dolní končetiny díky tomu, že pracujeme se stepy. Velmi oblíbené je také EMP® – european muscle power, což je posilovací/formovací lekce, za hodinu procvičíme celé tělo. Dále jsem instruktorkou European taeba® – v hodině jedeme hezky svižně, plynule jednu techniku za druhou. Hodina se skládá z úderů, kopů.. Na fitness trhu nic lepšího a intenzivnějšího nenajdete. Zde je filosofie Get the first place by your own. Tedy ve volném překladu zvítěz sám nad sebou, neporovnávej se s ostatními. Proto každý jedinec trénuje na hranici svých možností a zlepšuje se. Opět to nejsou jen „tupě“ vedené lekce skákání, ale vše má svůj systém tak, aby vás to obohatilo v celém životě.

No a když tě tak baví cvičení, studuješ vysokou školu, máš brigádu, zbývá ti vůbec nějaký čas, který věnuješ jen sama sobě?

Čas věnovaný sama sobě mám, je ho sice zatím bohužel méně, než bych chtěla, ale snažím se relaxovat, ráda chodím do sauny, výřivky, nebo pro mě zcela nová regenerace je kryosauna, kterou využívám a již po několika návštěvách vidím velmi pozitivní účinky. Také hraji na hudební nástroje a zpívám. Úplně nejraději trávím čas v lese, v klidu, žádný stres a jen vnímám krásu přírody.
Děkuji za rozhovor Maruško a ať se ti nadále daří.

S kvalitním webhostingem od ACTIVE 24 jde vše snadněji.


Uveřejněno

v

od

Značky: