Konference IT 12 s naší aktivní účastí

O současném internetu a internetových technologiích bude jednodenní konference Internet a Technologie 12, která se koná již tuto sobotu, tedy 24. listopadu od 9.00 v historické aule Matematicko-fyzikální fakulty Univerzity Karlovy na Malostranském náměstí.

Setkání pořádané sdružením CZ.NIC, správcem domény nejvyšší úrovně .CZ a sdružením CESNET, které buduje a rozvíjí národní e-infrastrukturu pro výzkum, vývoj a vzdělávání v České republice, bude určené zájemcům z řad internetové komunity, odborníkům, studentům a novinářům.


Na programu konference se podílíme i my, konkrétně náš kolega Tomáš Hála, který bude v půlhodinovém bloku přednášet o naší účasti na cvičení proti kybernetickým útokům – Cyber Europe 2012. Jeho přednáška je na programu v 15.30.

Jako vhodnou pozvánkou na přednášku může být Tomášův článek, který jsme uveřejnili na našem blogu. Během přednášky jistě Tomáš přidá další podrobnosti, prostor bude i pro případné dotazy a diskuzi.
O konferenci je veliký zájem, kapacita sálu již byla vyčerpána, přesto o přednášky nepřijdou ani ti, kteří s registrací zaváhali, mohou vše sledovat online na stránkách konference.


Uveřejněno

v

,

od

Značky: