Letní soutěž. Soutěžní otázka pro tento týden (22.7. – 28.7.2013)

V pondělí 29.7. jsme vylosovali výherce polo triček.

Velká gratulace patří:

Gebauerové Míle, Pášové Haně, Jaroslavu Šupolíkovi a Františku Forejtovi.
Všechny výherce budeme o výhře informovat e-mailem na adrese, ze které nám poslali správnou odpověď. Prosíme, aby se nám ozvali zpět a zaslali nám svou poštovní adresu pro doručení výhry a velikost trička. Správná odpověď na minulou otázku zněla: Registrování. EU domén s diakritikou je možné od 10.12.2009. Už zítra uveřejníme soutěžní otázku pro tento týden!

Minulý týden jste soutěžili o 4 kvalitní polo trička. Vybrat jste si mohli z velikostí M, L a XL.

 trika

 

Soutěžní otázka pro tento týden (22.7. – 28.7.2013) se týká. EU domén a zní: Odkdy je možné .EU doménu registrovat i s diakritikou?
Malá pomůcka: odpověď hledejte na portálu www.active24.cz – sekce Domény – podsekce Obecné informace a ceník (více informací o doménách) – odkaz Informace o .EU doméně.
Správnou odpověď nám napište na adresu marketing(zavináč)active24tečkacz.

leto

Podmínky soutěže:
1. Každý týden vylosujeme výherce, kteří nám zaslali na adresu marketing(zavináč)active24tečkacz správnou odpověď na soutěžní otázku v daný týden. Výherci budou kontaktováni a výhra jim bude doručena poštou v případě věcné ceny a zřízením služby v případě výhry ve formě naší služby.
2. Do soutěže se mohou zapojit čeští zákazníci ACTIVE 24 a čeští návštevníci našich webových stránek a sociálních sítí.
3. V rámci jednoho týdne se do soutěže může každý účastník zapojit jen jednou správnou odpovědí (máme přehled o IP adresách, z kterých odpovědi přicházejí).
4. ACTIVE 24 si vyhrazuje čas 14 pracovních dní na doručení ceny.
5. ACTIVE 24 si vyhrazuje právo nezařadit do slosování účastníky akce, kteří nebudou splňovat podmínky akce.
6. Akce není „spotřebitelskou loterií“ dle zákona Zákon č. 202/1990 Sb., o loteriích a jiných podobných hrách.

 


Uveřejněno

v

,

od

Značky:

Komentáře

11 komentářů: „Letní soutěž. Soutěžní otázka pro tento týden (22.7. – 28.7.2013)“

  1. zákazník avatar
    zákazník

    Minule jsem se ptal, zda emailová adresa nebude zneužita pro rozesílání nějakých vnucovaček a bylo mi odpovězeno:
    „Dobrý den, e-mail je jen pro tuto soutěž, v žádném případě nebude dále využíván pro marketingové ani žádné jiné účely. “

    Dneska jsem si zasoutěžil a po chvilce mi přišla z emailový adresy soutěže reklamní nabídka! Která je pro mě nezajímavá z důvodu nákladnějšího provozu osobních webových stránek a emailu po porovnání s cenami služby s mými doslova nulovými náklady na provoz. Běží mi v MetaROUTERu na routerboardu spolu s bezdrátovým připojením.

  2. Jana Šilpochová avatar
    Jana Šilpochová

    Dobrý den, adresa, ze které vám přišla nabídka je používána i pro rozesílání newlsetterů naší společnosti a ne jen pro soutěž. To, že jsme dnes rozesílali newsletter a zároveň byla spuštěna nová soutěžní otázka spolu nesouvisí. Tedy z toho vyplývá, že máte nastaveno v našem Zákaznickém centru, že chcete dostávat newslettery. Odkaz na odhlášení ze zasílání newsletterů naleznete i v newsletteru, který vám byl dnes zaslán. Ještě jednou vás ujišťuji, že adresa nebyla použita v rámci soutěže. Jana