Pilotní provoz chytrých e-mailů pro posledních 50 zájemců ZDARMA

Naše stávající e-mailová platforma, ač je stabilní a léty prověřená, přestává stačit poptávce po tzv. „chytrých schránkách“. Připravujeme proto nové řešení a vy máte možnost si je už nyní, v pilotním provozu vyzkoušet.

Co umí chytré schránky

Současné trendy volají po podpoře synchronizace dat mezi zařízeními, sdílení a plánování, pohodlném ovládání z webového rozhraní a dalších přidaných funkcích, jako jsou inteligentní přílohy nebo integrovaný chat. Nové e-mailové řešení má všechny tyto vlastnosti.

Co za to

Pilotní provoz je samozřejmě ZDARMA. Každý účastník pilotu může provozovat až 10 obyčejných schránek s novým webmailem a k tomu 2 chytré schránky s plnou škálou funkcí.  Ke konci pilotního provozu obdržíte online dotazník, pomocí kterého budete moci zhodnotit svou zkušenost s novým řešením. Na základě toho získáte nárok na další bonus – možnost uplatnit během následujících 12ti měsíců slevu ve výši až 2 000 Kč na své služby u ACTIVE 24.

Co bude potom

Konec pilotního provozu je naplánovaný na 31.10. 2013 . Poté si vyberete, zda chcete svou poštu přesunout  zpět na původní řešení nebo ji budete provozovat dál na novém řešení. V tomto momentě si také zvolíte, zda získaný bonus uplatníte na provoz nového e-mailového řešení, jiného e-mailového řešení nebo hostingu u ACTIVE 24.

Co to bude stát

Finální ceník vznikne až po skončení pilotního provozu, ale budeme se snažit zachovat naši současnou cenovou politiku – obyčejné e-mailové schránky budou nadále zahrnuty bez příplatku v ceně hostingu, ceny „chytrých schránek“ budou nastaveny tak, aby byly výhodnější než funkčně srovnatelná řešení na trhu.

Jak se přihlásit

Pokud máte zájem se do pilotního provozu aktivně zapojit, vyzkoušet si nové řešení na vlastní kůži a zhodnotit, zda si hosting pro své e-maily představujete právě takto, kontaktujte nás prosím obratem na pilot@active24.cz a napište nám, jaké schránky vám máme zřídit. Nabídka platí pro 50 nejrychlejších zájemců do vyčerpání pilotních licencí.

FAQ a detailní podmínky pilotního provozu najdete na našem webu.


Uveřejněno

v

,

od

Značky:

Komentáře

10 komentářů: „Pilotní provoz chytrých e-mailů pro posledních 50 zájemců ZDARMA“

  1. Peter avatar
    Peter

    Dobry den

    Chcel by som schranku peter.gazo@active24.cz

    Dakujem

  2. Martina Phořelická avatar
    Martina Phořelická

    Dobrý den,
    do pilotu lze vstoupit pouze s e-maily na Vaší vlastní doméně. Pokud doménu zatím žádnou nemáte, můžete si ji zaregistrovat na http://domeny.cz