Servery zdarma na vyzkoušení

S tím jak roste obliba našich serverových řešení, máme stále více zájemců o vyzkoušení těchto vysoce výkonných služeb. Rozhodli jsme se proto nabídnout zájemcům o naše serverová řešení 14 dní provozu zdarma a to bez nutnosti jakékoliv úhrady nebo následné povinnosti objednání služby.

Od dnešního dne má tedy každý možnost zkusit si, jak fungují naše Virtuální privátní servery, Virtuální managed servery nebo Aplikační servery. Ve všech případech nabízíme TRIAL verzi v konfiguraci, která odpovídá konkrétnímu serverovému balíčku ve verzi PROFI, tedy „střední“ výkonové třídě. Parametry TRIAL serverů, stejně tak jako možnost jejich objednání jsou v jednotlivých sekcích webu na www.servery.cz. Počítejte ale s tím, že k dispozici budete mít nejméně 60 GB prostoru, 2 GB RAM nebo 2 procesorová jádra a navíc kontakt na našeho serverového experta, který Vám poradí, pokud budete potřebovat s něčím poradit.
Budeme velmi rádi, pokud naše serverová řešení vyzkoušíte a podělíte se s námi o Vaše zkušenosti s testovacím provozem. Všem, kteří tak učiní do konce května 2015, nabídneme slevu 30 % na první placené období.


Uveřejněno

v

od

Značky: