Neomezený prostor pro webové stránky – nová nabídka ACTIVE 24

Během právě uplynuvší dlouhé řady horkých letních dnů jsme se zapotili nejspíš ještě víc než vy, protože jsme pro vás připravovali inovovanou nabídku sdíleného webhostingu. Ta nově obsahuje neomezený prostor pro web, neomezený počet databází, FTP přístupů a souborů.

Webhosting s neomezeným prostorem přináší zjednodušení a zpřehlednění správy webových služeb. Tím, že jsme na sdíleném hostingu odstranili většinu omezení, ušetříme vám starosti s hlídáním, rozdělováním a případným navyšováním limitů virtuálních serverů. Ke každému virtuálu dostanete také neomezený počet FTP přístupů, který vám může přijít vhod, například pokud vyvíjíte nebo spravujete rozsáhlejší webový projekt ve vícečlenném týmu lidí. Počet databází, které jsou s webovou prezentací spojené, je u neomezeného hostingu rovněž neomezený.

Neomezený hosting nabízíme ve 3 balíčcích – Komplet, Firma a Expert na OS Linux i MS Windows. Stejně jako jste byli zvyklí dosud, je Komplet určený pro hostování jednoho webu, balíček Firma pro pět a Expert pro 10 webových prezentací. Cena balíčků zůstává na původní úrovni, neomezený balíček Komplet tedy pořídíte stále za 49 Kč / měsíc bez DPH. Úplné porovnání cen a parametrů.

neomezeny-hosting_karusel_blog

WordPress, Joomla, Drupal a šifrovaný přenos dat na neomezeném hostingu

Stejně jako dosud, i pro webhosting s neomezeným prostorem platí, že si na nich můžete automaticky nainstalovat nejpoptávanější bezplatné redakční systémy jako WordPress, Joomla, Drupal a další. Weby na OS Linux samozřejmě i nadále podporují šifrovaný přenos dat mezi klientem a serverem prostřednictvím protokolu HTTPS a SPDY.

Stavíme na špičkové technické kvalitě a zázemí

Vaše weby hostujeme pouze na značkových serverech ve dvou na sobě nezávislých datových centrech v Praze. Provoz serverů je pod nepřetržitou kontrolou zkušených administrátorů ACTIVE 24. Dlouhodobě se podílíme na aktivitách sdružení Bezpečných poskytovatelů, které mají za cíl posilovat bezpečnost českého internetu, tedy i vašich webových projektů.


Uveřejněno

v

, ,

od

Značky: