Filmový projekt MANIFESTO míří mezi české diváky na redakčním systému eZ

V září míří do českých kin filmový projekt MANIFESTO, který se snaží co nejširšímu publiku přiblížit zajímavé filmy ze světových festivalů. Dobrých a zajímavých festivalových filmů je čím dál tím více, většina z nich se však nedostane do běžné distribuce a zůstane tak jen pro oči festivalových návštěvníků. Důvodem je i fakt, že většina českých kin dá přednost akčním nebo 3D bijákům, které spíše zaručují ekonomický úspěch.

Projekt MANIFESTO si klade za cíl toto změnit a do více než 40 kin po celé české republice nabízí nejlepší a divácky nejúspěšnější tituly velkých filmových festivalů. Navíc přináší i unikátní možnost uvedení těchto filmů v předpremiéře (prioritně je MANIFESTO určeno „kamenným“ kinům). Kina tak budou mít možnost si uspořádat svůj vlastní filmový FESTIVAL sestavený z předpremiér kvalitních a divácky atraktivních filmů.

Kompletní informace o MANIFESTU, kinech, které se projektu zúčastní, i promítaných filmech, jsou na webových stránkách www.manifesto2010.cz. Web byl vyroben na našem redakčním systému eZ, který poskytl autorům vše, co pro výrobu graficky poutavého a informačně kompletního webu potřebovali. Velice rychle tak vznikl originální web, který se jistě stane oblíbeným mezi fanoušky dobrých filmů.


Uveřejněno

v

od