Jak ušetřit na webhostingu II? Multihostingem.

Dva novopečení studenti ze severní Moravy přijíždí studovat vysokou školu do Prahy.

„Sehnal jsem paradni bydléni, krasny velky byt. – Za kolik? – 25 tisic měsičně – Ty ****, si dělaš ***** snad ne? – Ne, muže nas tam byt až deset, energie a intérnet v ceně. – Ty ****, si snad dělaš ***** ne!“

No a s multihostingem od Active 24 je to vlastně „totež“.

V prvním díle seriálu „Jak ušetřit na webhostingu“ byla řeč o aliasech. Tentokrát vám představíme novou nabídku multihostingu, kterou dnes Active 24 vypouští do světa. S novým multihostingem lze spravovat až 10 webů na jednom hostingu, hostingový balíček přitom stojí stejně jako dříve. Součástí balíčku jsou pochopitelně emaily, databáze, skriptování, FTP, Cron a další.

Multihostingové balíčky jsou nabízeny ve 2 různých příchutích. První, spíše osobní příchuť, má název Home, 5 GB prostoru a cenu 129 korun měsíčně za 5 webů. Druhá příchuť je určena pro podnikání, proto se pyšní celými deseti „giga“ pro 10 samostatných webhostingů. Stojí 249 Kč za měsíc a nese název Business. Pokud chcete na začátek jen ochutnat, tak neváhejte vyzkoušet Home. Pokud vám zachutná, ale 5 webů obsažených v tomto balíčku vám nebude stačit, není problém kdykoliv změnit příchuť na Business s 10 weby.

Multihostingové balíčky mohou být obzvláště vhodné pro webdesignéry, kteří hostují weby pro své klienty. Obecně však může nabídku využít kdokoliv, kdo spravuje či provozuje více webů a zároveň trpí mírnou až silně chorobnou spořivostí.


Uveřejněno

v

od