Na dobročinné konto Paraple letos posíláme 117 tisíc korun

Včera se v Žižkovském divadle Járy Cimrmana konala Dobročinná akademie ve prospěch Centra Paraple. To již mnoho let pomáhá najít cestu dál lidem s poraněním míchy. Active 24 letos přispěla na konto Paraple z každé prodané CZ domény jednou korunou.

Každoroční Dobročinná akademie byla na svátek Svatého Václava přenášena Českou televizí v přímém přenosu. A opět bylo co slavit. Nová přístavba Centra Paraple byla dokončena a slavnostně uvedena do provozu. V Centru tak přibyl nový prostor pro tělocvičnu k rehabilitaci i sportu, místnosti pro nácvik soběstačnosti v každodenních činnostech, učebny pro kurzy se zázemím pro lektory, pokoje pro ubytování klientů, sklady i dílna na opravu kompenzačních pomůcek.

Letošní Dobročinné akademie se zúčastnil i zástupce naší firmy. Ředitel Petr Šmída předal v přímém přenosu šek s částkou 117 tisíc korun, který poputuje na dobročinné konto Paraple. Děkujeme tak především vám, našim zákazníkům, za to, že můžeme společně přispět nemalou částkou na dobrou věc, která pomůže lidem na vozíku.


Uveřejněno

v

od