Pojďte na letošní Czech Internet Forum zcela zdarma

Letošní rok přeje slevám a slevovým serverům. Slevy jsou žádaným artiklem, k překvapení všech rostou slevové servery na domácím internetu jako houby po dešti. Active 24 nehodlá zůstat pozadu, plně si uvědomuje sílu aktuálního trendu. Proto se rozhodla poskytnout jednomu šťastnému člověkovi zcela zdarma 1 vstupenku na letošní konferenci Czech Internet Forum. Mezi přednášejícími bude i Petr Šmída, ředitel Active 24.

Letošní CIF se koná 11. listopadu v konferenčím centru City v Praze na Pankráci. Podle slov organizátora je Czech Internet Forum 2010 jedinou akcí, která nejen „pojímá český internet jako propojený celek“, ale navíc k tomu „z něj vybírá to nejzajímavější“. Na programu jsou přednášky a také osobnější workshopy, detailní program najdete na http://kristalova.lupa.cz/cif/2010/program/.

Jak už bylo zmíněno v úvodu článku, i Active 24 bude mít zástupce mezi přednášejícími. Ředitel Petr Šmída promluví o doménové kriminalitě v přednášce „Bezpečná doména – jak se bránit doménové kriminalitě“. Přednáška začíná ve 13:30 (ano, hned po obědě), řeč bude o tom, co je to doménová kriminalita a jak se proti ní účinně bránit. Uslyšíte, jak postupovat, když vám někdo odcizí doménu, jaké jsou možnosti řešení a kolik vás to bude stát. Veškeré další informace ohledně konference získate na http://kristalova.lupa.cz/cif/2010/.

A teď to nejpodstatnější. Chcete-li se zúčastnit konference CIF 2010 a mít to úplně zadarmo (běžná cena 4950 Kč bez DPH), napište na http://www.facebook.com/active24cz komentář k tomutu příspěvku s vaším tipem (celé číslo), kolik domén CZ bude mít registrátor Active 24 ve své správě k 5.11. 2010. Vaše tipy zadávejte do 5.11. 2010 23:59. Výhercem volné vstupenky na CIF 2010 se stane ten tipující, jehož tip bude nejblíže skutečnosti. Mnoho štěstí v tipování!

A šťastným majitelem vstupenky na CIF 2010 se stává:

Podle statistik sdružení CZ.NIC je tipované číslo 118 675. Vítězem se tak stává Jan Volejník. K němu se přidává také Jiří Urban, viz. diskuse níže.


Uveřejněno

v

od

Značky:

Komentáře

12 934 komentářů: „Pojďte na letošní Czech Internet Forum zcela zdarma“

  1. Jiří Urban avatar

    Také bych si tipl, ale na facebooku nemám možnost přidat komentář…

  2. Jan Horna avatar
    Jan Horna

    Jiří, určitě to musí jít, už jsou tam 2 komentáře. Myslím, že musíte ale zadat, že se Vám Active 24 líbí, pak budete mít možnost komentovat.

  3. Jiří Urban avatar

    Aha 🙂 Máte pravdu – musím označit, že se mi líbí. Experimentálně jsem to ověřil. Zase jsem se naučil něco nového. A co dělat, když se mi nelíbí a chci si tipnout? Asi mám smůlu, že? 😀

  4. Jan Horna avatar
    Jan Horna

    Zkuste „Líbí“, zadat komentář s tipem a pak „Už se mi to nelíbí“ 🙂

  5. Jiří Urban avatar

    Tak to vypadá, že se mi hlasování vyplatilo. 🙂 Nejblíž je pravděpodobně Jan Volejník, který, předpokládám, si našel počet .cz domén na internetu (např. Lupa to uvádí), ale hlasoval až po ukončení soutěže (0:44).

  6. Jan Horna avatar
    Jan Horna

    Priznam se, ze jsem z toho trosku zmaten. Soutez jsem mel za ukol vyhodnotit v sobotu, coz jsem ucinil. Podle casu komentaru to vypadalo, ze i pan Volejnik hlasoval pred pulnoci (cca 15 minut). Na cas jeho komentare jsem si daval pozor, aby byly dodrzeny podminky souteze.

    Ve Statech se ale menil cas, z letniho na standardni, teprve v noci se soboty na nedeli (cili vcera). Za nasledek to ma to, ze casy u komentaru jsou ted posunute o hodinu dopredu oproti tomu, co jsem videl na vlastni oci v sobotu, takze to vypada, ze pan Volejnik hlasoval po pulnoci.

    Budeme to vse muset proverit, do prispevku jsem napsal, ze vstupenku ziskava pan Volejnik, protoze jeho tip je nejblize a byl zadan v pozadovanem casovem limitu. Dnes to vsak vypada jinak. Snad to brzy vse vyjasnime.

  7. Jiří Urban avatar

    A nebyly by dvě? 🙂

  8. Jan Horna avatar
    Jan Horna

    To me taky napadlo, jenze nejsem kompetentni tohle nabidnout 🙂 Zitra uvidime, co se s tim da delat.

  9. Jan Horna avatar

    Tak se našla i druhá vstupenka, budete kontaktován s dalšími detaily.

  10. Jiří Urban avatar

    Moc děkuju! Budu dělat Active24 pozitivní reklamu, kde budu moct .

  11. Jiří Urban avatar

    Děkuju za lístek na perfektní konferenci. Byla inspirativní.
    Líbil se mi i přínos Active24 – přednáška o doménové kriminalitě. Good job! 😉

  12. Jan Horna avatar
    Jan Horna

    Díky, vyřídím pochvalu 🙂