ACTIVE 24 je jedním z partnerů Installfestu

Installfest, čili instalační festival, existuje v různých zemích po celém světě. Vznikl na popud několika málo nadšenců v dobách, kdy se mezi lidmi začal šířit operační systém GNU/Linux. Umožňuje setkání začátečníků s ostřílenými linuxáky, kteří jim pomáhají s instalací GNU/Linux nebo problémy, které vyžadují více zkušeností.

Tento víkend takové setkání proběhlo v Praze na Strahově a v sobotním programu měl přednášku i náš kolega Tomáš Hála. Přednáška se týkala problematiky e-mailů s garantovaným odesílatelem a obsahem v prostředí hostinguDKIM.

Přednáška našeho kolegy zaujala i Petra Krčmáře ze serveru Root.cz, který připravil článek o problematice DKIM a nedá nám to a musíme se pochlubit i pěkným komentářem, který byl uveřejněn na abclinuxu.cz, kde Jan Hrach okomentoval přednášku takto:  „Zlatým hřebem odpoledne byla přednáška Tomáše Hály o plošném nasazení DKIM u zákazníků ACTIVE 24. ACTIVE 24 mi vůbec připadá jako velmi pokroková firma – minimálně v Česku neznám nikoho, kdo by měl standardně funkční IPv6, DNSSEC, DKIM a šifrované FTP u webhostingu.

ACTIVE 24 jako jeden z partnerů věnovala do soutěží, které byly o víkendovém programu pořádány také věcné ceny – domény a Fullcontrol server na rok zdarma.
Blahopřejeme všem výhercům a těšíme se na další setkání.


Uveřejněno

v

od

Značky: