Prednáška ACTIVE 24 na konferenci Junior Internet zaujala

V pátek 11.3.2011 a v sobotu 12.3.2011 se v prostorách kongresového sálu hotelu Barónka v Bratislavě konal další ročník konference pro mladé lidi Junior Internet. ACTIVE 24 byla partnerem konference. Měli  jsme tam prednášku a rozdali jsme zajímavé ceny.

Co je Junior Internet?

Junior Internet je akce věnovaná mladým nadšencům pro internet a má mezinárodní rozměr. Koná se v pěti zemích Evropské unie: na Slovensku, v České republice, Maďarsku, Polsku a tento rok prvně ve Francii. Mladí lidé ze Slovenska měli do konce února příležitost přihlásit  své práce do soutěže. Soutěžní projekty byly tento rok rozdělené do 4 kategorií – JuniorWeb, JuniorDesign, JuniorText a JuniorErb.

Prezentace prací

Soutěžící během konference vytvořené práce prezentovali před porotou. U několika prací bylo vidět potenciál na rozvoj do budoucna a dal se vytušit talent,  který se bude rozvíjet.

Vyhodnocení soutěžních prací

Porota v čele s uznávaným slovenským webdizajnérem Tomášem Abaffym si pozorně vyslechla prezentace soutěžících a kladla doplňující otázky. V sobotu okolo oběda přišel čas na rozdávání cen pro vítěze.

Prednáška o bezpečné doméně a doménové  kriminalitě

Před vyhodnocením jsme dostali prostor pro naši prednášku. Produktový manažer domén u ACTIVE 24 Martin Dlouhý, odprezentoval svoji prednášku o možnostech ochrany před doménovou kriminalitou. Posluchači se dozveděli o možnostech prevence před krádeží domén a jaké kroky podstoupit v případě, že k nechtěnému odcizení domény dojde. Prostor na dotazy po prednášce využila většina přítomných na otázky týkající se multihostingu a hostingu od naší společnosti. Zájem mladých nadějných webdizajnerů a grafiků o tuto službu nás potešil.

Dárečky pro vítěze

Vítěze jednotlivých soutěžních kategórií jsme odměnili dárkovým certifikátem na čerpaní multihostingu HOME zadarmo. Certifikáty jsme během vyhlašování výsledků odevzdali osobně. Protože většina soutěžních projektů byla hostována na freehostingu, veříme, že výherci náš multihosting k spokojenosti využijí.


Uveřejněno

v

od

Značky: