Doména EU zdarma pro fanoušky ACTIVE 24 na Facebooku

Máme tu speciální akci pro všechny, komu se líbí ACTIVE 24 na Facebooku. Poděkováním je doména s koncovkou EU na rok zdarma.

Jak doménu zdarma získat?

  1. Klikněte na tlačítko „To se mi líbí“ na Facebook stránce ACTIVE 24 na http://www.facebook.com/active24cz.
  2. Vyberte si volnou doménu s koncovkou eu a proveďte její registraci, zvolte přitom roční fakturační období a platbu převodem na účet.
  3. Jakmile Vám přijde výzva k platbě, nárokujte prosím 100% slevu tak, že vložíte komentář obsahující variabilní symbol platby pod tento článek na našem blogu. Můžete napsat např.: „Prosím o doménu zdarma pro VS 89675896“.
  4. Po překontrolování objednávky a ověření všech podmínek bude podle variabilního symbolu stornována výzva k platbě, která Vám byla předtím zaslána. Doména bude přitom registrována na vás.

Nabídka domény EU na rok zdarma pro fanoušky ACTIVE 24 na Facebooku platí od 16.8.2011 do 10.9.2011 a vztahuje se na jednu registraci nové domény s koncovkou eu na 1 rok pro 1 fanouška.

Update k 19.8.
Akce .EU doména zdarma má velký mezinárodní úspěch. Na českém i slovenském Facebooku jsme rozdali již 100 domén.

Na akci jsme měli připraveno celkem 200 domén, v banku je tedy ještě dalších 100 kousků, tak neváhejte, lajkujte a objednávejte .EU domény zdarma.

Update k 24.8.

S potešením jsme reagovali na váš velký zájem o registraci eu domén v rámci naší akce na Facebooku. Zaregistrovali jsme vám v Čechách a na Slovensku 200 .eu domén v celkové hodnotě 39 800 Kč (1 692 €). Tímto naši akci ukončujeme, ale doporučujeme vám průběžně naší stránku na Facebooku nadále sledovat. Podobnou akcí vás totiž můžeme kdykoliv zase překvapit.

 


Uveřejněno

v

,

od

Značky: