Zlevnili jsme .CZ doménu a přidali k ní zajímavé služby zdarma

Leden je měsícem slev a nejinak je tomu i u nás. Doménu .CZ nyní nabízíme za 179 Kč, zlevnili jsme i domény s koncovkami .se, .je a .dj a od dnešního dne si také můžou naši zákazníci zcela zdarma aktivovat v Zákaznickém centru na všech doménových koncovkách Mailforward a Webforward.

V České republice je trvale nejpopulárnější internetovou adresou národní doména .CZ. V ACTIVE 24 činí podíl registrací této domény na celkovém počtu registrovaných domén více než 60 procent. Jen v loňském roce si u nás koupilo .CZ doménu skoro 30 tisíc zákazníků.

Výhodnější je také registrace evropské domény s koncovkou .EU. Cena této domény je  dočasně snížena na 99 Kč. A ve zlevňování pokračujeme – trvalé snížení ceny se dotklo i koncovek .JE, .DJ a .SE. U domén SE a JE mohou zákazníci významově spojit název domény s její koncovkou a mít originální doménu ve tvaru např. honza.je nebo ukaz.se.

Zákazníci, kteří u nás mají doménu, mohou nově zdarma využít přesměrování webu a e-mailů. Jedná se o služby Webforward a Mailforward. Prvně jmenovaná služba přesměruje návštěvníky přicházející na web s danou doménou na jinou internetovou adresu, kterou si zákazník zvolí. Služba Mailforward funguje analogicky. Přesměruje veškerou elektronickou poštu přicházející na danou doménu na jinou e-mailovou adresu. Obě služby byly dříve u ACTIVE 24 placené, nyní je mají všichni zákazníci ke všem doménovým koncovkám zdarma, chceme tak nabídnout zákazníkům další přidanou hodnotu k registraci domény.

Pokud ještě nemáte hosting u ACTIVE 24, podívejte se na naši nabídku.


Uveřejněno

v

od

Značky:

Komentáře

13 komentářů: „Zlevnili jsme .CZ doménu a přidali k ní zajímavé služby zdarma“

  1. Nonton Drakor Sub Indo avatar

    V České republice je trvale nejpopulárnější internetovou adresou národní doména

  2. Film Panas avatar

    why i cant comment

  3. duniafilm21 avatar

    Very outside article can and easy to understand, thanks for the information you provide. Hopefully useful for all. For those of you who love to watch movies online, please visit the website duniafilm21. Fun. There are many latest movies and latest Korean dramas.

  4. cinemaindo avatar

    Thank for your information, i like this article…