Kdo chce od emailu více, může mít Extra Mail

Stále zlepšujeme naše služby a tentokrát přišla řada na email. Mnozí předpovídali, že s nástupem sociálních sítí email zanikne nebo bude méně důležitý. Skutečnost je však přesně opačná, používání emailu stále roste. Takže jsme zareagovali a připravili Extra Mail. Nabízí až 50 GB pro emaily na vaší doméně.

Nabídka Extra Mailu začíná na 1 gigabajtu prostoru s cenou 49 korun ze měsíc. Tato cenově nejvýhodnější varianta bude zřejmě vhodná pro jednu nebo několik málo emailových schránek. Pro náročnější zákazníky máme připraveny další varianty s větším prostorem, který může být velký až 50 GB. Například za 5 gigabajtů zaplatíte 149 Kč měsíčně, za 20 GB pak 492 korun za měsíc. Nejvyšší nabídka poskytuje plných 50 gigabajtů prostoru pro emailové schránky, cena je 1227 Kč za měsíc.

Pokud vás nabídka zaujala, můžete si Extra Mail jednoduše objednat. Nejdříve si zvolíte variantu služby podle toho, kolik gigabajtů prostoru budete pro své schránky potřebovat. Poté si zvolíte doménu, na které budou emaily zřízeny. Je možné registrovat si novou doménu nebo využít již existující doménové jméno.

Správa emailů se provádí v Zákaznickém centru, kde si vytváříte jednotlivé emailové schránky, určujete jejich velikost a nastavujete další parametry. Velice užitečnou službou může být upozornění, které vám pošleme v případě, že daná emailová schránka je téměř zaplněná. Sami si můžete zvolit přesný limit, při jehož dosažení vám pošleme zprávu, včetně frekvence opakovaných upozornění. Další návody týkající se služby Extra Mail najdete v naší nápovědě.

K emailovým schránkám Extra Mailu můžete přistupovat přes IMAP a POP3 nebo lze využít webové rozhraní Horde či Roundcube. Schránky jsou chráněné pomocí technologie DKIM. Součástí služby je ochrana a zabezpečení dat a také zálohování.

Doporučujeme také náš webhosting.


Uveřejněno

v

od

Značky: