Každý klient a každá zakázka má svá specifika

Reklama ovlivňuje život každého z nás. Někoho spíše otravuje a snaží se ji vyhnout, někdo reklamu miluje  a vyhledává ji. Musím přiznat, že když je reklama vtipná nebo zajímavě graficky zpracovaná, vryje se mi do paměti na dlouhou dobu. Poprosil jsem o rozhovor pana Lidického, který svůj profesní život a podnikání spojil s reklamou ve firmě ABOXS.

1. Když se řekne reklamní agentura, každý si dnes asi představí něco jiného. Jak to vypadá u vás v ABOXSu?
Máte pravdu. Představy mnohých lidí o práci v reklamní agentuře jsou velmi zkreslené. Zásluhu na tom mají především lidé, kteří kdejakou dílnu na výrobu reklamních cedulí vydávají za reklamní agenturu. I proto raději říkáme, že jsme agentura komunikační a marketingová. To vše je součástí toho tzv. reklamního trhu.

 2. Jaké konkrétní služby tedy svým klientům poskytujete?
Každý klient a každá zakázka má svá specifika, takže těch činností je opravdu hodně a byl by to hodně dlouhý seznam. Zobecnil bych to na marketing, public relations a grafický design. Snažíme se do každého zadání vnést neotřelý nápad a kreativní zpracování. Když na něco nestačíme, neposíláme klienta jinam. Víme, kde outsourcovat odborníky na specifické činnosti jako je například správa facebookových profilů. Tak máme pořád celkovou kontrolu nad projektem a můžeme se pod něj s klidným svědomím podepsat.

 3. Jak dlouho spolupracujete s Active 24?
S Active 24 spolupracujeme od roku 2009. Na hostingu od Active 24 provozujeme naši firemní doménu a příležitostně registrujeme domény a zařizujeme webshosting také pro naše klienty i když to u nás patří spíše k okrajovým činnostem. Nicméně vždy vše probíhalo naprosto hladce, jsme s úrovní služeb velmi spokojeni.

Pane Lidický, děkuji  za rozhovor.


Uveřejněno

v

od

Značky: