Máme IPv6. A máme ho dost pro všechny!

Ve středu 6. června 2012 se koná již druhý ročník IPv6 dne, který má tentokrát v popisu „Launch“, „This Time it is for Real“ nebo „The Future is Forever“. U toho nemůžeme chybět a rozhodli jsme se k této akci aktivně přidat, protože nový internetový protokol IPv6 je u nás jako doma.

Co bude tedy náš příspěvek?

Šestý červnový den natrvalo aktivujeme IPv6 plošně na všech doménách, kterým poskytujeme webhostingové služby a zároveň služby DNS. Jedná se o přibližně 38.000 domén, jejichž webový obsah bude nově dostupný i přes IPv6. Od stejného data budeme rovněž všechny nové webhostingové služby zřizovat tak, že budou dosažitelné jak po IPv4 tak po IPv6. Pomůžeme rozbít jednu z hlavních překážek v rozšiřování protokolu IPv6, tedy nedostatek obsahu dostupného tímto protokolem. Všem zákazníkům samozřejmě umožníme, aby si IPv6 deaktivovali.


K tomuto kroku jsme se odhodlali přistoupit po loňském úspěšném IPv6 dni, kdy jsme aktivovali dualstack na zkoušku a nenarazili jsme při tom na žádné zásadní problémy.
Mezi další služby, které budou od 6.6.2012 dostupné po IPv6 patří webmail, webftp nebo phpMyAdmin.
Stejně jako při loňském IPv6 dni jsme se rozhodli poskytnout slevu 50% na veškeré objednávky webhostingu, které budou přes IPv6 realizovány. Čili každý, kdo si u nás objedná vybrané webhostingové služby z počítače s aktivním protokolem IPv6, získá tuto zajímavou slevu.

Slevy budeme rozdávat do konce června a detailní podmínky k této akci jsou k dispozici zde.

S kvalitním webhostingem od ACTIVE 24 jde vše snadněji.

 


Uveřejněno

v

od

Značky: