Superstránka ve finále soutěže IT produkt roku 2012

Naše služba Superstránka postoupila do finále 6. ročníku soutěže IT produkt roku, pořádané  časopisem Computerworld. Internetová vizitka, kterou si mohou zákazníci ACTIVE 24 aktivovat na vlastní doméně, uspěla v kategorii „on-line nebo související služby/informační systémy“.

Úspěch nás těší o to víc, že o zařazení produktu mezi finalisty rozhoduje redakce časopisu Computerworld ve spolupráci s odborníky na danou problematiku.  Dle pravidel soutěže rozhodují při hodnocení produktů zejména pozitivní odlišnost od konkurence a přínosy produktu pro zákazníka. Do finále soutěže postupují celkově inovativní produkty nebo produkty se zajímavým funkčním zdokonalením, výrazně zjednodušeným ovládáním nebo i s výjimečně příznivou cenou.

Ještě cennější než postup do finále je pro nás obliba, kterou služba nachází u svých uživatelů. Superstránka byla uvedena na trh před necelými 8 měsíci a za tu dobu si ji aktivovalo přes 2000 uživatelů, z toho více než 1500 si už jejím prostřednictvím vytvořilo na webu vlastní originální obsah. Tato čísla, v kontextu českého trhu na první pohled vysoká, nejsou až tak překvapivá, když víte, že je Superstránka uživatelsky velmi přívětivá a službu mohou zákazníci ACTIVE 24 využívat ke každé zaregistrované doméně zdarma.

Pokud Superstránku ještě neznáte, pro představu o tom, co všechno umí, si prohlédněte  galerii, kterou najdete na webu Superstránky. Na stejné adrese si můžete aktivovat demo-verzi a vyzkoušet si na vlastní kůži,  jak snadné je vytvořit si vlastní webík, propojený s profily na sociálních sítích. Další informace najdete také na facebookové stránce Superstránky a jejím blogu.

S kvalitním webhostingem od ACTIVE 24 jde vše snadněji.


Uveřejněno

v

od

Značky: