Komplet za 49 Kč – all inclusive web hosting od Active 24

Může být hosting za necelých 50 korun měsíčně all inclusive? Před lety by to byla zjevně utopie, dnes je to však realita. Balíček Komplet umí vše, co chcete od sdíleného hostingu. Hravě zvládne i hosting redakčních systému WordPress, Joomla a dalších.

Hostingové řešení Komplet je novým přírůstkem v nabídce Active 24, jde o hosting pro jednu doménu, který doplňuje nabídku multihostingových balíčků pro více domén.

Co Komplet umí

Komplet hosting je postaven tak, aby se zákazníci nemuseli omezovat. Nabízí:

  • Diskový prostor o velikosti 1 GB
  • Lze využívat operační systém Linux spolu s PHP skripty a MySQL databází nebo Windows s ASPX skripty a MS SQL databází.
  • Parametry skriptování jsou nastaveny tak, aby vyhovovaly většině webových aplikací, především oblíbeným redakčním systémům (WordPress, Joomla, Drupal) a dalším open-source řešením (osCommerce, phpBB).
  • Zákazník může využívat Cron, díky němu může spouštět periodické úlohy – skripty.

Rychle k cíli – webovým stránkám

Webhosting je sám o sobě k ničemu. Slouží jako podpora provozu webových stránek. Ty si můžete ale vyrobit velice snadno a rychle, když využijete právě hostingový balíček Komplet. Tak třeba takový detail: mnoho webhostingů nabízí nedostatečné parametry skriptování PHP, např. memory limit může mít velikost jen 32 megabajtů. Na takovém hostingu například WordPress nenainstalujete anebo nebude správně fungovat. Komplet proto poskytuje dostatečných 64 MB memory limitu, kde WordPress ani další systémy nebudou mít problémy.

Když říkáme „rychle“, myslíme tím jedno kliknutí. To by měl zvládnout opravdu každý. Takže když chcete mít stránky, využijete buď zmíněný WordPress, systém Joomla nebo robustnější redakční systém Drupal. Všechny tyto systémy nainstalujete na Komplet hosting jediným kliknutím. Jednou kliknete a máte funkční systém pro tvorbu a správu webových stránek, za který se navíc ani nemusí platit.

Kde zjistit více


Uveřejněno

v

od

Značky: