Očekáváme od života víc

V dalším díle našich rozhovorů s našimi zákazníky se zaměříme na firmu NaturaMed Pharmaceuticals, která se zabývá nabídkou vysoce kvalitních potravinových doplňků a dalších produktů pro zdraví. NaturaMed Pharmaceuticals nabízí jen výrobky z farmaceutických surovin přímo z přírody, které mají nejlepší mikrobiologický standard. Všechny suroviny jsou samozřejmě přísně analyzovány a kontrolovány.

Mile mne překvapilo, že vaše výrobky si lze objednat za 0,-Kč a je plně na zákazníkovi, zda si objedná další již za peníze.

Ano, máte pravdu, že naše výrobky je možné si nejprve vyzkoušet, a teprve poté se rozhodnout, zda je budete užívat i nadále. K tomuto systému prodeje jsme se rozhodli, protože za kvalitou našich produktů si pevně stojíme a jsme přesvědčeni, že ji po měsíčním užívání pozná i zákazník. Jsme jedna z mála společností fungující na principu věrnostního programu, který našim zákazníkům přináší řadu výhod, například nižší cenu, pravidelné doplňování zásob a zejména pak doručování přímo do poštovní schránky zákazníka. Jedinou starostí pro zákazníka je tak pravidelné užívání :-).

V jakém věkovém rozmezí je vaše klientela?

Naše doplňky stravy může užívat každý ve věku od 3 do 100 let. Nenabízíme léčení zdravotních problémů, ale můžeme přispět k jejich zmírnění a také se řídíme heslem, že prevence není nikdy dost. Proč čekat na to, až se problémy objeví, když je lepší jim předcházet? I když nemám přesná čísla, tak se domnívám, že většina našich zákazníků pochází z řad žen ve věku 35 – 65 let.

Jaké výrobky nabízíte a na jaké zdravotní problémy?

Jakousi vlajkovou lodí naší společnosti je doplněk stravy OmegaMarine Forte. Jedná se o rybí olej v želatinových kapslích, který je vhodný užívat zejména jako prevenci proti ucpávání cév, srdečním chorobám či problémům s klouby. Už naše babičky věděly, co je pro zdraví dobré a mnoho lidí si vzpomene, když museli polykat rybí tuk ze lžičky. Tato nepříjemná vzpomínka nemusí nikoho strašit, protože naše kapsle jsou bez chuti a bez zápachu. Kvalita rybího oleje je zaručena tím, že kapsle jsou vyráběny výhradně z čerstvého masa norských lososů a podle GMP standardů (standardy dobré výrobní praxe). Dále také nabízíme ŽenŠen Energie, což jsou tablety s výtažkem z čínského „kořenu života“ ženšenu. Tablety vám pomohou lépe zvládat stres či únavu. I když bych dal ruku do ohně za všechny naše výrobky, tak s ŽenŠenem mám výbornou osobní zkušenost a pravidelně ho užívám. Dalším výrobkem je ProstaXin, který je určen výhradně pro muže a z názvu je pravděpodobně jasné, s jakými problémy má pomáhat či jim předcházet. Posledním produktem je Chitosan, což jsou tablety na hubnutí. V blízké budoucnosti se chystáme přestavit nový produkt určený pro ženy, který bude snižovat hladinu stresu a bude blahodárně působit například na pokožku či vlasy. Rád bych ještě zdůraznil, že všechny produkty, které nabízíme, jsou čistě přírodní a nejedná se o žádnou chemii.

Jak dlouho jste na trhu v České republice

Společnost NaturaMed Pharmaceuticals, s. r. o. byla v České republice založena v roce 2006 a pokrývá nejen český, ale i slovenský trh.

Kdo vám spravuje vaše stránky a jak jste spokojeni s našimi službami?

Naše webové stránky jsme si donedávna spravovali víceméně sami. Protože si ale uvědomujeme důležitost naší internetové prezentace, rozhodli jsme se ji svěřit do péče odborníkům a brzy se můžete těšit na nové webové stránky.

S vašimi službami , máme u vás několik domén a hostingů, jsme nadmíru spokojeni a hodláme jich využívat i nadále. Osobně velmi oceňuji profesionální přístup a rychlou pomoc, které se mi vždy dostalo v případě jakýchkoliv potíží. Rád bych Vám touto cestou ještě jednou poblahopřál k vašemu výročí a do další „patnáctky“ popřál mnoho spokojených zákazníků.

Děkuji vám pane Tácho za rozhovor a přejeme hodně zdraví a spokojených zákazníků.

Pokud ještě nemáte hosting u ACTIVE 24, podívejte se na naši nabídku.


Uveřejněno

v

od

Značky: