Webhostingové služby zdarma pro naše zákazníky

I v srpnu pokračujeme s oslavou našich 15. narozenin a rozdáváme dárky. Tentokráte jsme se zaměřili na naše stávající zákazníky sdíleného webhostingu, pro které jsme připravili dárky v podobě služeb zdarma. Jelikož máme různé skupiny zákazníků i dárky pro ně se liší.

webhostingove sluzby zdarmaPro zákazníky, kteří mají  multihostingové balíčky Home nebo Business jsme připravili Facelift multighostingu, jak jsme si toto vylepšení interně nazvali. Jde o přidání několika služeb, které zákazníci multighostingu požadovali a v minulosti za ně museli platit. Po Faceliftu již platit nemusí a služby mají k dispozici v rámci obou balíčků. Výčet služeb je podrobně popsán ZDE, celkově jde o úsporu kolem 6000,- Kč ročně na jednom virtuálním serveru v rámci multihostingových balíčků.

Všem našim zákazníkům, kteří mají balíček Basic jsme přidali prostor pro web i e-maily. Nově balíček Basic obsahuje 500 MB, místo původních 100 MB.  Cena zůstává stejná, 19,- Kč/měsíc  a balíček tak nabízí výborný poměr výkon cena pro provozování jednoduchých webů nebo provoz e-mailových služeb.

Další velkou skupinou jsou zákazníci s některým z historických balíčků, vlastní konfigurací služeb, tedy objednávkou přes náš Webhosting na míru nebo balíčkem MNW. Tito zákazníci mají možnost rozšířit si své služby o další z naší nabídky – např. prostor na disku, skripty, databázi, a to v hodnotě 1800,- Kč. Tuto částku od nás obdrží jako dárek a mohou ji využít podle svého uvážení. Více informací pro tyto skupinu zákazníků a podrobnosti o akci ZDE.

Podobný dárek, tedy možnost rozšířit si své služby o další v hodnotě 1800,- Kč dostanou i zákazníci našeho e-shopového řešení Vltava 2000. Ti mají možnost rozšířit si svůj obchod o další služby z naší nabídky. Více informací pro zákazníky Vltavy2000 a podrobnosti k akci ZDE.

Poslední skupinou jsou zákazníci některé z placených verzí našeho redakčního systému eZ Publish. Těm dáváme možnost rozšířit si svůj web i o e-mailové řešení, a to aktivací služby Extra Mail, opět v hodnotě 1800,- Kč. Více informací pro zákazníky eZ a podrobnosti o akci ZDE.

Věříme, že dárky naše zákazníky potěší a těšíme se na další akci.


Uveřejněno

v

od

Značky: