WordPress hosting u nás frčí

Také Vás baví dělat věci, které ostatní ocení? Určitě ano. V tom případě jistě pochopíte, jakou máme radost z využívání služby Instalace webu jedním kliknutím, která pomáhá obyčejným smrtelníkům (rozumějte „neajťákům“) se zprovozněním webových stránek, blogů nebo dokonce e-shopů.
Za necelý rok a půl od startu této služby bylo u nás díky ní zprovozněno více než 2200 webových prezentací a zájem o WordPress, Joomlu, Drupal, osCommerce nebo phpBB je čím dál větší. Zřejmě i díky tomu, že jsou tyto redakční systémy u nás od letošního června dostupné i na levném a přitom komplexním hostingovém balíčku Komplet.

Od konce loňského roku, kdy jsme statistiky používání této služby zveřejnili naposledy se dostal na první místo ve Vaší oblíbenosti WordPress, v letošním roce si ho jako svůj redakční systém zvolilo 60% zákazníků, kteří službu Instalace jedním kliknutím využili a mezi nabízenými redakčními systémy má již téměř poloviční podíl! I celosvětově je WordPress jasnou jedničkou, udává se, že na něj narazíte na šestnácti webech ze sta.

Mimochodem, ten trošku dlouhý název služby „Instalace webu jedním kliknutím“ nepřehání, u nás opravdu dokážete zprovoznit WordPress, Joomlu a jiné publikační systémy jedním kliknutím, jejich instalaci máme plně automatizovánu. Zřejmě také proto je služba tak hojně využíváná a my se těšíme na další zájemce o ní.


Uveřejněno

v

,

od

Značky: