30% sleva na další nákup

Další příležitost k oslavě  – tři nejoblíbenější balíčky se slevou 30%

Držíme slovo, a tak v měsíci září přicházíme s další speciální nabídkou pro stávající i nové zákazníky. Asi mi dáte za pravdu, že vymyslet dárek, který opravdu potěší, není žádná legrace. I my jsme vám chtěli udělat co největší radost, a proto tentokrát padla volba na naše nejoblíbenější  hostingové balíčky Komplet, Home  a Business,  na OS Linux.

Pokud si od 17. do 30.9. 2012 objednáte jakoukoliv službu* u ACTIVE 24, získáte slevový kupón v hodnotě 30%, který můžete až do konce tohoto roku uplatnit právě na novou objednávku linuxových balíčků Komplet, Home a Business. Slevové kupóny jsou přenosné, ale lze je uplatnit pouze 1 x.

Tyto tři balíčky umožňují jedním kliknutím nainstalovat redakční systémy WordPress, Jooomla, Drupal, osCommerce a phpBB. Díky tomu je  vytvoření a následná správa webových stránek snadno dostupná i pro laiky a profesionálům ušetří čas i práci.

Těšíme se, že budeme moci rozdat co největší množství slevových kupónů. Pokud se Vám naše akční nabídka líbí, napište nám to na náš Facebook.

*Přesný přehled služeb a další informace najdete v Podmínkách akce na webu.


Uveřejněno

v

od

Značky: