Podporujeme budoucí ajťáky

Kromě provozování kvalitního webhostingu se občas snažíme i o něco jiného, třeba o podporu mladé IT generace. Proto jsme se po partnerství s klubem Silicon Hill rozhodli spolupracovat i s nejmladší fakultou Českého vysokého učení technického – Fakultou informačních technologií. Však také mnozí z nás v ACTIVE 24 vystudovali některou z fakult této univerzity a vděčíme jí tedy za mnohé.
V letošním roce jsme tak pro FIT uspořádali den otevřených dveří v našem datovém centru, v květnu Tomáš Hála přednášel na jednom z informatických večerů a v letních měsících jsme fakultě předali sponzorský dar – 6 fyzických serverů, které nám tu zbyly po virtualizaci. Dále pro studenty zdarma provozujeme VPS Full Control Profi – Linux. Podle všeho se zdá, že naše podpora padla na úrodnou zem:

„Vážený pane řediteli,
chtěl bych Vám ještě jednou poděkovat za poskytnutí sponzorského daru ve
formě hardwarového vybavení do naší serverovny. Vámi poskytnuté servery jsou již téměř všechny využity a pomohou naší fakultě zatraktivnit výuku v následujících semestrech. Sloužit budou zejména pro další rozvoj našeho privátního cloudového řešení nebo pomohou při studiu hardwarové architektury serverových technologií. Velice si cením Vaší podpory vzdělání v oblasti IT a těším se na další spolupráci.

S přátelským pozdravem,
Pavel Tvrdík
děkan FIT ČVUT“

I my se těšíme na další spolupráci a věříme, že se ve FITu urodí mnoho šikovných IT odborníků!
ACTIVE 24 mezi sponzory FIT ČVUT


Uveřejněno

v

od

Značky:

Komentáře

2 komentáře: „Podporujeme budoucí ajťáky“

  1. Lukáš Suchánek avatar
    Lukáš Suchánek

    Jak se jako student mohu dostat na VPS zdarma ?

  2. Jana Šilpochová avatar
    Jana Šilpochová

    Dobrý den, prosím napište stejný dotaz na adresu kaspar.bedrich@ctive24.cz.
    Kolega se s vámi spojí. Jana ACTIVE 24