Relax na Šumavě v každém ročním období

Do dalšího dílu našeho seriálu rozhovorů se zákazníky jsem si vybrala našeho zákazníka pana Daniela Seluckého, vášnivého fotografa, který rád zvěčňuje na svých fotkách jednu z našich nejkrásnějších lokalit Chráněné krajinné oblasti Šumava – jihočeské moře Lipno.

Jaký vztah máte k Lipnu?

Sice jsem „naplavenina“, ale už více než 25 let. Za tu dobu jsem si Lipensko zamiloval a přes některá specifika regionu (menší množství služeb, sezónnost, daleko za kulturou) bych neměnil. Lipno má své kouzlo a kupodivu je nejhezčí mimo letní sezónu.

Předpokládám, že na web www.moje-lipno.cz vkládáte své vlastní fotografie, co nejraději fotíte?

V podstatě cokoli, co se líbí návštěvníkům stránek a co by je sem mohlo přilákat. Od nejrůznějších sportovních a kulturních aktivit až po oblíbené „kýčovky“ – západy slunce, barvy podzimní přírody. Snažím se Lipno zviditelnit a ukázat, že je tady krásně (skoro) za každého počasí a že člověk nemusí být vytrénovaný sportovec nebo turista, aby se tu zabavil a našel co ho baví.

Když byste měl někoho pozvat na Lipno, co byste mu o této oblasti řekl?

Že je to v rámci ČR něco výjimečného, krásného a že stojí za návštěvu 🙂  Z původně „ROH“ rekračních středisek se staly slušně vybavené hotely a penziony (a spousta nových se postavila), jsou tu dva kryté bazény, dva skiareály, v zimě se z Lipna stává nejdelší bruslařská dráha na světě, je to kousek na Šumavu, kousek do „UNESCO“ Krumlova nebo na populární Hlubokou, od letošního roku je velkým hitem stezka v korunách stromů atd. – je toho prostě hodně a přátelé, kteří sem pravidelně jezdí už zjistili, že jedna návštěva Lipna rozhodně nestačí – a vracejí se rádi 🙂

Máte u nás víc domén i hostingové služby, jak jste s námi spokojen?

Rád bych našeho rozhovoru využil k nějakému tipu na zlepšení – ale nic mě nenapadá, takže tím je zodpovězena otázka jak jsem spokojen 😉 Obecně – asi bych našel levnější služby, ale právě vyváženost poměru cena / výkon mi to u Active 24 vyhovuje. V kombinaci s bleskovou a fundovanou technickou podporou nemám důvod hledat jiného poskytovatele hostingových služeb.

Děkujeme panu Seluckému za rozhovor a pozvání k úniku z reality všedního dne a těšíme se na další fotografie z krásné přírody.


Uveřejněno

v

,

od

Značky: