Superstránka – ten pravý dárek, který nemusíte balit

Znáte to. Je listopad a s ním přicházejí i myšlenky na blížící se Vánoce. Už cítím v kostech, jak se čas začíná zrychlovat a přemýšlím, jak z toho elegantně vybruslit. Jak si vychutnat kouzlo adventu, užít si Vánoce v klidu a přitom své blízké potěšit a neodbýt je obligátními ponožkami, nezdravými cigaretami nebo dalším (kolikátým už) odstínem laku na nehty?

Chtělo by to něco malého, přitom originálního a praktického. Do nákupního centra mě už letos ale nedostanete a doprava z e-shopu by v tomto případě stála víc než objednané zboží. Má to vůbec řešení?

Tak přesně pro tyto případy jsme připravili speciální vánoční dárkový kupón, pomocí kterého můžete darovat Superstránku.  Posuďte sami, že má své výhody:

  • Je to dárek moderní a vy máte jistou šanci udělat na své blízké  dojem
  • Darujete zážitek. I když to na první pohled nemusí být zřejmé, vytvořit si vlastními silami jednoduchou webovou stránku, to přinese radost,  pocit vítězství a s jistou nadsázkou i dotyk virtuální reality
  • Superstránka může dokonce pomoct odstartovat kariéru, byznys, přidat další rozměr plánům vašich blízkých

Nejste si jistí? Vlastně se nemusíte rozhodnout hned – Superstránku můžete sice objednat už dnes, ale půjde to i na poslední chvíli. Postup je jednoduchý:

  1. Na superstranka.cz vyberete doménu, tedy adresu, na které bude online vizitka vystavena
  2. Po její úhradě obdržíte přístupové údaje  k Superstránce
  3. „Vánoční certifikát“ i s věnováním si můžete pak kdykoliv vygenerovat  na superstranka.cz. Přijde vám e-mailem a vy si jej můžete vytisknout a darovat pod stromeček.

Superstránku můžete svým blízkým také dopředu upravit. Inspirovat se můžete  v Galerii Superstránek. A pokud váháte, zda je to to pravé ořechové, aktivujte si nejprve demo účet a přesvědčte se sami.

Pokud nejste moc šikovní, co se balení dárků týče, ušetříte si navíc nervy i čas.  Darovací kupon  má vánoční kabát a  bude  vypadat asi takto:

Hodně štěstí, a ať váš nevšední dárek přinese radost.


Uveřejněno

v

od

Značky: