Jedete v sobotu na vsetínský Barcamp? Zveme vás na pivo!

Pokud znáte koncept akcí pod značkou Barcamp, asi s námi budete souhlasit, že jsou vysloveně sympatické. Zajímaví přednášející a různorodé publikum, inspirativní přednášky, dobrá zábava. Vsetínský Barcamp se tuto sobotu koná už potřetí a my jsme se rádi rozhodli akci podpořit.
lezak

Pokud jste si svoje místo na Barcampu nestihli registrovat, o hodně přicházíte. Nutno ovšem říct, že letošních 150 míst zmizelo díky obrovskému zájmu během pár minut. Jestli patříte mezi šťastné, chceme vás srdečně pozvat na Aktivní afterparty. Právě na ní se projeví partnerství mezi Barcampem a ACTIVE 24 naplno.

Aktivní afterparty se koná v místním minipivovaru Valášek po skončení přednášek a útrata na baru půjde za námi. Na zdraví si budete moci připít třeba ACTIVE 24 kvasnicovým ležákem. A za takovou nabídku nám nemůžete dát košem. 🙂 Na místě budeme za ACTIVE 24 tři – Míša, František a Martin, přijďte nám zaklepat na rameno!

Uvidíme, za jak dlouho zvládneme otevřený účet vypít. Tipnete si někdo?


Uveřejněno

v

,

od

Značky:

Komentáře

13 komentářů: „Jedete v sobotu na vsetínský Barcamp? Zveme vás na pivo!“

  1. Pavel Bier avatar

    Mám dojem, že se koná už počtvrté.

  2. Petr Pouchly avatar

    Wau, férově se přiznám, že jsem se už díval po levnějším hostingu domén, ale jestli podporujete Barcamp, tak s tím klidně o rok počkám. Dávám baru tak hodinu a půl :).

  3. Petr avatar
    Petr

    Otevřený účet bude v jaké výši? Bez toho se těžko tipuje 🙂

  4. František Grunt avatar
    František Grunt

    Dobrý den, zatím je na pivo 15 000,- Kč, což je podle ceníku na 555 piv. Uvidíme, jak se Afterparty bude vyvíjet, když tak něco přihodíme.

    Máte pravdu, chybička se vloudila, Barcamp se koná již počtvrté.

  5. Jiri SVIRAK, BLUE 88 avatar

    Půjde to stejně rychle nebo ještě rychleji než loni… 111 minut 😉