Reakce na naši zákaznickou podporu leden

I v novém roce nás těší pochvaly od zákazníků na naši zákaznickou podporou, pravidelně tuto aktivitu sledujeme a jsme rádi, že naše práce dopadá na úrodnou půdu. Můžete se s námi začíst….

Děkuji za mimořádně lidský a přitom profesionální přístup, s kterým jsem se ještě u žádného jiného administrátora nesetkal.


Super, díky…. hned by bylo na světě veseleji, kdyby bylo více takovýchto lidiček na „svém“ místě… Mějte prima den.


super support! Lucie U.


Plná podpoda 26.12 o 21:00 vecer? U Vas na moje pocudovanie samozrejmost. Velka vdaka a uznanie.Petr S


děkuji za vstřícnost faturačního oddělení…..a ochotu…

Šárka


Paráda, takhle si představuji komunikaci mezi námi 🙂 Jen tak dál!


Parádní servis, jsem rád, že jsem přešel k Active24!


Výborný přístup a pomoc.


Na zákaznickou podporu Active24 jsem v minulosti neslyšel moc chvály, proto jsem trochu váhal s objednávkou služeb u Vás. Po několika kontaktech s operátory ale musím prohlásit, že veškeré obavy byly naprosto liché. Vaše podpora je na vynikající úrovni. Moc za ni děkuji.


Vyřešeno rychle,profesionálně.Děkuji.


super jako vždy kvalitní služby jen tak dál


Veľmi profesionálny prístup. Ďakujem


Pan Světlík je nesmírně ochotný a takřka okamžitě byl schopen vyřešit problém, který jsem měl s naším webem. Využíval jsem hostingové služby od různých poskytovatelů, ale podobnou úroveň profesionality a ochoty jsem zažil teprve u vás a již dvakrát právě s panem Ondřejem Světlíkem. Nejprve byl velice nápomocný u přesunu pošty, nyní pomohl se samotným webem. Také máme výborné zkušenosti s panem Martinem Jechem, který mně osobně taktéž mnohokrát rychle a dobře poradil. Tito dva pánové jsou skutečné poklady. Jen tak dál, Active24. Tomuhle říkám ukázková péče o klienty 🙂 S pozdravem Martin K.



Uveřejněno

v

,

od

Značky: