Vlastní webová stránka vám může pomoct najít práci

Hledáte novou práci a chcete zvýšit svoje šance? Životopis ve wordu je sice klasika, ale ve srovnání s vlastní webovou vizitkou jsou jeho možnosti přece jen silně omezené.  Zvlášť když je vaše stránka na pěkné a snadno zapamatovatelné doméně, třeba na adrese www.KaterinaVesela.cz.

Jednoduchá webová stránka alias osobní vizitka má zkrátka spoustu výhod, které vám mohou pomoct k vysněné práci. Nabízíme vám pět důvodů, proč si ji pořídit.

1)      Umí toho víc

Vaše vlastní webová vizitka může vypadat, jak jen si přejete. Můžete na ni dát svoji fotku i životopis, to je jasné. Tento základ ale můžete doplnit o zajímavé reference s přímými odkazy nebo fotogalerií, která budoucímu zaměstnavateli názorně ukáže, co vás zajímá a proč by vás měl zaměstnat. Fotky, videa, odkazy, nic z toho není na webu na rozdíl od obyčejného dokumentu problém.

2)      Pro personalistu je to pohodlnější

Tento důvod neplatí univerzálně, klasické CV samozřejmě nezapomeňte přiložit. Současně ale nezapomeňte upozornit na existenci vlastní webové vizitky. Většina personalistů si odkaz ráda rozklikne a vy máte ihned body navíc, protože jste se dokázali odlišit od vlastních uchazečů. Zvlášť když obsah webu přizpůsobíte vysněné pozici. Nehledě na to, že vlastní web na pěkné doméně vám dává punc člověka, který si tyká s moderními technologiemi.

3)      Lépe se šíří

V době sociálních sítí má webová stránka neopomenutelnou výhodu. Odkaz lze jednoduše nasdílet a vaši přátele ho tak lehce mohou poslat dál. To, že hledáte práci, se tak dozví mnohem více lidí, než kdyby se posílalo klasické CV po e-mailu.

nehty

4)      Najdou si vás

Je to sice malá šance, ale existuje. Díky vlastní webovce budete na internetu k nalezení. A to se hodí, i když momentálně práci máte. Třeba si vás takto najde ještě lákavější zaměstnání. Konec konců, když je naprostou samozřejmostí, že každá firma má svůj web, proč by to nemělo platit o jednotlivcích?

5)      Zvládne to každý

Výhody vlastní stránky jsou jasné. Pro mnoho z nás je ovšem překážkou fakt, že takovou stránku neumíme „vyrobit“ ani se nám za to nechce platit někomu, kdo to umí. A právě tady nastupuje služba www.superstranka.cz. Nejdřív si vyberete doménu, třeba JménoPříjmení.cz. Poté se zaregistrujete, přihlásíte a naplníte svoji stránku texty, fotkami a odkazy, jakými jen chcete. Tak jednoduché to je. Žádné zoufalé volání technicky zdatnějším kamarádům není v případě Superstránky nutné. Cena? 216 Kč za rok, tedy pouze cena .cz domény.

Pokud ještě nemáte hosting u ACTIVE 24, podívejte se na naši nabídku.


Uveřejněno

v

od

Značky: