Nejnovější možnosti Superstránky

Minulý týden proběhl upgrade Superstránky, který zahrnuje volné pozicování obsahu na stránce, rozšíření prostoru pro text, volitelnou barevnost standardní lišty, integrovaná like tlačítka a libovolné řazení záložek.

Superstránka má nyní pár šikovných vylepšení, tak se na ně pojďme podívat.

Volné pozicování na stránce

Radikálně jsme rozšířili možnosti pozicování  a odteď si můžete obsah  ukotvit pomocí myši (drag&drop) kdekoliv na ploše Superstránky. Pokud budete chvíli s polohou vizitky experimentovat a dospějete nakonec k závěru, že se chcete vrátit k výchozímu zarovnání na střed, můžete si v administraci pod volbou Design/Rozvržení zapnout zarovnání na středovou osu.

Širší nebo užší prostor pro text

Pod stejnou volbou administrace (Design/Rozvržení) najdete další novinku – volitelnou šířku prostoru pro obsah Superstránky. Kromě standardní šířky si můžete zvolit širší nebo užší variantu, podle svých potřeb.

rozvrzeni

Barvy a like tlačítka v horní liště

Další dvě novinky se týkají horní lišty Superstránky. V administraci (Design/Barvy/Lišta) lze nastavit vhodnou barvu pozadí lišty. Pokud tuto volbu využijete,  bude standardní  lišta lépe zapadat do individuálního stylu vaší Superstránky.

Na liště se stejně jako na homepage Superstránky také automaticky  zobrazují  tlačítka Google+, Facebook like a Twitter, pomocí kterých mohou návštěvníci vaši stránku propagovat na sociálních sítích.

llišta

Libovolné řazení záložek

Větší volnost nabízí nyní Superstránka i co se týče řazení záložek. Aplikovali jsme na ně opět drag&drop funkci, na kterou vás v administraci upozorní nové ikonky, umístěné vždy v rohu každého prvku, který lze přesouvat. Díky tomu si sami určíte pořadí záložek na své Superstránce.

superstranka

Není nad vlastní zkušenost

Na závěr ještě doporučení – jste-li uživatelem Superstránky, najděte si minutku, přihlaste se do své administrace a vyzkoušejte si nové funkce na vlastní kůži, určitě vám některá z nových vlastností přijde vhod. Pokud jste Superstránku ještě nevyzkoušeli, zcela nezávazně a zdarma si můžete aktivovat DEMO na http://www.superstranka.cz/ a vytvořit si vlastní názor.  Své dojmy nám můžete psát na naši facebookovou stránku nebo posílat e-mailem na info@superstranka.cz

Poděkování

Současná podoba Superstránky je především zásluhou svých uživatelů, kteří po nových vlastnostech volali v podzimním dotazníku a jejichž hlas jsme plně respektovali. Tímto  ještě jednou děkujeme všem, kdo se do něj aktivně zapojili– díky!

 

 


Uveřejněno

v

od

Značky: