20 002 .SK domén. Pěkně zaokrouhlené číslo. Díky vám.

V úterý, 25.6.2013, jsme překročili další pomyslnou metu v počtu. SK domén na našem registrátorském kontě na Slovensku. Dosáhli jsme na pěkné kulaté číslo 20 002. Těší nás to a věříme, že tuto radost budete sdílet s námi. Protože jen díky vám, našim věrným zákazníkům, jsme tohoto čísla dosáhli.

Snažíme se být v našich službách progresivní a nabízet vám k doménám jistou přidanou hodnotu. Tou přidanou hodnotou jsou služby, za jejichž aktivaci a provoz u nás nezaplatíte, oproti ceně domény ani korunu navíc. Tyto bonusové služby k doménám vyvíjíme pro vás a nabízíme vám tím i vyšší komfort.

Podívejme se společně na to, jaké bonusy (nejen) k .SK doméně u nás dostanete.

  • DNS parkování zdarma. Umístění u nás registrované a převedené domény na našich DNS serverech je bezplatné.
  • Superstránka. Stačí vám registrace vlastní domény, její umístění na našich DNS a v našem online zákaznickém centru si můžete aktivovat vlastní webovou vizitku zdarma. Vizitku si vytvoříte z předdefinovaných šablon nebo můžete použít vlastní styl. Inspirovat se můžete v galerii již vytvořených Superstránek.
  • Fotogalerie. Pokud je vaší vášní fotografování nebo si jen tak chcete na internetu vystavit vlastní fotografie, Fotogalerie vám nabízí umístění až 200 fotografií na vlastní doméně zdarma.
  • Mailforward a Webforward. Přesměrování vašich e-mailů nebo webu na jinou adresu je u nás zdarma.
  • Whois. Zajíma vás, kdo je majitelem domény, kdy doména expiruje, na jakých nameserverech je doména umístěna? Aplikace Whois vám pomůže tyto informace snadno dohledat.

.SK

Domény.cz – microsite o doménách pro vás

Domény jsou naše práce. Doménám se věnujeme dennodenně. Doménami prostě žijeme. I proto jsme pro vás vyvinuli microsite věnující se doménám. Potřebujete poradit při výběru názvu domény? Zadejte klíčové slovo a náš generátor doménových jmen vám nabídne několik možností na výběr. Videonávody vás pěkně navedou jak se na microsite pohybovat a využít tak možnosti, které nabízí. Toto vše jsme připravili pro vás na domeny.cz.

Čísla, které vás možná zaujmou na závěr

  • Téměř 80% .SK domén na našem slovenském registrátorském kontě je v našem vlastnictví. Kolem 15 700 domén z celkového počtu 20 002 domén, které máme jako jeden z největších registrátorů .SK domén na našem kontě, jsou registrovány na nás. Svědčí to o důvěře, kterou nám naši zákazníci projevují. Umožňujeme totiž expresní registraci .SK domény na náš identifikátor v SK-NIC-u. Tuto možnost často využívají i naši neslovenští zákazníci.

Uveřejněno

v

od

Značky: