Zákaznické centrum ACTIVE 24 v novém

Zákaznické centrum ACTIVE 24 na adrese https://centrum.active24.cz je rozhraní pro online správu služeb, objednávek, plateb a kontaktních údajů, důvěrně známé našim zákazníkům. Nabízíme jej řadu let a průběžně rozšiřujeme o nové funkce a možnosti.

V reakci na rostoucí objem podnětů na aktualizaci designu a celkový upgrade tohoto ovládacího panelu, který jsme poslední dobou zaznamenali, jsme se letos pustili do postupné přeměny tohoto nástroje v modernější, přehlednou verzi. Ta by měla poskytovat větší škálu operací zkušeným administrátorům s jejich specifickými požadavky, a zároveň být dostatečně srozumitelná zákazníkům, kteří si u nás pořídili svou první doménu nebo hosting.

Některé úpravy, jako nový styl, který ladí se současnými  webovými stránkami  ACTIVE 24, jsou zřejmé na první pohled, z těch ostatních stojí za zmínku:

  • Přihlášení do Zákaznického centra bylo optimalizováno a je nyní rychlejší, jméno přihlášeného uživatele se zobrazuje v záhlaví stránky.
  • Přehledy domén, virtuálních serverů, objednávek a vyhledávání v nich bylo zjednodušeno a koncepčně sjednoceno.
  • Přímo v seznamu domén je možné načíst aktuální datum expirace domény.
  • Seznam managed serverů je propojený s přehledem virtuálních serverů, které na něm běží.
  • Bylo rozšířeno zobrazování a ovládání Windows serverů v kategorii APS a VPS FC.
  • Všechny ovládací prvky jsou z důvodu optimalizace rychlosti načítání dlouhých seznamů jednotně umístěny pod odkazem aktivní služby.
  • Menu je logicky  uspořádané  a zpřehledněné.
  • Novinkou je složka Oblíbené, do které si každý uživatel může  umístit  své  „zkratky“ na nejčastější volby. Funkce připínáčku je určena všem, kdo si rádi ušetří každé kliknutí navíc.
  • Pro lepší orientaci v panelu byla doplněna drobečková nápověda a prvky kontextové nápovědy.

Přestože zvyk je železná košile, věříme, že realizované změny a výhody nové verze ocení i uživatelé, kteří byli dosud zvyklí používat rutinně původní nástroj.

Během měsíčního beta provozu inovované verze Zákaznického centra se nám podařilo od zákazníků, kteří se rozhodli aktivně zapojit, posbírat řadu připomínek, a ty jsme mohli hned zapracovat. Kromě toho nás naši uživatelé inspirovali dalšími skvělými nápady a podněty, které zohledníme v rozvoji Zákaznického centra, naplánovaném na příští rok.

A na co se tedy můžete těšit v roce 2014? Mezi prioritní úkoly bude patřit možnost exportovat údaje ze Zákaznického centra do formátu  .CSV, tak aby byly použitelné v jiných systémech, dále propojení Zákaznického centra s objednávkou a doobjednávkou služeb, umístění upozornění na případnou existenci neuhrazených výzev  k platbě na homepage Zákaznického centra a zpřístupnění logu přihlášených uživatelů a jejich IP adres pod účtem zákazníka.

Těší nás, že se nám podařilo navázat dialog s uživateli, pro které nástroj vyvíjíme, a budeme rádi, když budeme dostávat další podněty i do budoucna.


Uveřejněno

v

od

Značky: