Svůj on-line obchod můžete rozjet na novém řešení ACTIVE 24 e-shop

Posledních pár týdnů jsme věnovali přípravě nového produktu do našeho portfolia – e-shopu, který v naší nabídce nahrazuje řešení Vltava2000. Nový e-shop najdete od dnešního dne na našem webu a můžete si jej také nezávazně vyzkoušet v Trial verzi.

Nový e-shop ACTIVE 24 je koncipován jako jednoduché a přitom dostatečně komplexní řešení, které je připraveno pokrýt širokou škálu požadavků na nastavení on-line obchodu. E-shopy umožňují spravovat až 20 000 položek a jsou hostovány na sdíleném hostingu Windows Server 2012 R2 Standard v našem datovém centru. E-shop je možné provozovat na své vlastní doméně, jeho součástí je 1 GB pro e-maily a samozřejmě také standardní zákaznická podpora 24/7 dní v týdnu.

e-shop

E-shop ve své plné verzi podporuje řadu dlouhodobě poptávaných funkcí, jako například napojení na účetní systémy Pohoda, Money S3 nebo Vario, export a import dat ve formátech .xml a .xls, splátkový prodej, silné marketingové nástroje jako napojení na vyhledávače zboží, Google Analytics, hlídací pes, odběratelé novinek, platební brána PayU a PayPal, široká škála příznaků pro zboží a definice slev, šablony vzhledu atd. Přehled všech parametrů je k náhledu na webových stránkách ACTIVE 24.

E-shop si můžete nezávazně vyzkoušet ve 14ti denní Trial verzi. Pokud se rozhodnete přejít na placenou verzi, budou vaše data z Trial verze přenesena do plné verze e-shopu. Pro stávající zákazníky Vltava2000 připravujeme zvýhodněné podmínky a pomoc s migrací dat, pokud se rozhodnou přejít na nové řešení.

E-shop nabízíme ve 3 balíčcích Standard, Profi a Premium. K balíčkům Standard a Profi si můžete dokoupit moduly, které nejsou jejich součástí. Možnost změnit konfiguraci e-shopu najdete v Zákaznickém centru. Pro všechny placené verze e-shopu platí garance vrácení peněz do 30 dní od zřízení e-shopu.

Věříme, že si naše nová nabídka e-shopu najde mezi zákazníky své příznivce a těšíme se na vaše dotazy nebo připomínky na marketing@active24.cz.


Uveřejněno

v

, ,

od

Značky: