Aktualizovali jsme náš one click installer

Redakční systémy se mění každým dnem a vydavatelé uvádí na trh stále novější verze, které mají zpříjemnit uživatelům svět redakčních systémů. Ne vždy je však první verze odladěna a tudíž neaktualizujeme naše redakční systémy ihned. Jsme toho názoru, že je vždy lepší nabízet odladěné verze a aktualizovat je až tehdy, když je jejich nástupce plně životaschopný. Velké změny nastaly v posledním měsíci.

Před 14dny jsme začali s aktualizací u redakčního systému osCommerce na verzi 2.3.3.4 a WordPressem na 3.8.1. Tento týden přišel čas na aktualizaci redakčních systémů Joomla a Drupal, u obou se jednalo o generační skok a to konkrétně na zcela nové verze.

Redakční systém Joomla 2.5.11, který jsme měli v rámci instalace jedním kliknutím, jsme se rozhodli aktualizovat rovnou na verzi Joomla 3.2.3. Důvodem k takto velkému skoku je fakt, že ze strany vývojářů končí podpora pro systém 2.5 již koncem tohoto roku a skutečnost, že Joomla 3.2.3 je již dostatečně odladěným redakčním systémem. Pokud provozujete web stále na redakčním systému Joomla 2.5 počkejte s přechodem až na verzi Joomla 3.5, kdy by měla být zajištěna stoprocentní zpětná kompatibilita a snadná migrace.

Další z aktualizovaných systémů byl Drupal, kde jsme již opustili verzi 6 a nasadili verzi 7.27, rozepisovat se o všech změnách by  postačilo na samostatný článek, ale pokud Vás to zajímá, zde je hezké shrnutí:  http://drupalconnect.com/blog/20-reasons-why-drupal-7-better-drupal-6

Všechny aktualizace by měly nabídnout našim uživatelům snadnou cestu k bezpečným a spolehlivým redakčním systémům.


Uveřejněno

v

,

od

Značky: