Nový web jen a jen o hostingu

Domény u nás již svůj speciální web mají a dobře se mu daří, rozhodli jsme se proto, že webu domeny.cz uděláme bratříčka o hostingu. Webová stránka hosting.cz spatřila světlo světa minulý týden a obsahuje mnoho užitečných informací ze světa hostingu.

Web je užitečným zdrojem informací jak pro ty, kteří již světu hostingu rozumějí a vědí, co potřebují, tak pro úplné začátečníky, kteří potřebují poradit a pomoci se zorientovat. Pro první skupinu je určena naše kompletní nabídka hostingových balíčků a informace o dalších službách, které k hostingu zdarma nabízíme. Je to například nástroj Flexible, pomocí kterého je možné libovolně rozdělovat webhostigový prostor mezi web, e-maily a databáze, nástroj Instalace jedním kliknutím, který umožňuje jednoduše a rychle nainstalovat nejoblíbenější redakční systémy WordPress, Joomla nebo Drupal, nebo nabídka Google AdWords kupónu pro propagaci webu. Pokud se na web dostanou uživatelé, kteří mají jasnou potřebu například rozjet web nebo blog, nabídne jim web, v sekci Vím, co potřebuji, řešení na míru jejich potřebám.

hosting.cz

Druhé skupině, začátečníkům, je věnována sekce Nevíte si rady, kde získají informace o tom, co to je hosting, k čemu slouží a jak hosting správně vybrat. Je zde i kapitola věnovaná tomu, jak udělat web a jak správně nastavit na hostingu e-mailové schránky.

Samozřejmou součástí webu je nabídka dalších služeb, které jsou potřeba pro život na internetu, například domén, řešení pro výrobu elektronického obchodu nebo SSL certifikátů, které slouží k internetové bezpečnosti.

Kdo si nebude vědět, při brouzdání webem, s něčím vědět rady, rádi mu pomohou kolegové ze Zákaznické podpory. Na webu je stále viditelné číslo, na které je možné volat nonstop, další možností je využít kontaktní formulář nebo e-mail v sekci Kontaktní informace.

 


Uveřejněno

v

, ,

od

Značky: