Moje stránky – nový nástroj pro tvorbu vlastních profesionálních webových stránek

Moje stránky jsou už druhou novinkou letošního roku v nabídce ACTIVE 24 a navazují tak na nové řešení pro e-shop, které jsme spustili v květnu. Tentokrát jsme pro vás připravili redakční systém neboli SiteBuilder, pomocí kterého si může opravdu každý snadno vytvořit atraktivní a funkční webové stránky, které nerozeznáte od webu připraveného na míru webdesignovým studiem. Pořídíte je ovšem za zlomek ceny, můžete si je aktualizovat  jak často potřebujete a ušetříte tak nejen náklady na jejich výrobu a správu.

K dispozici máte až 220 profesionálních grafických šablon, které můžete dál upravovat – měnit písmo, barvu, pozadí, kompozici apod.  K tomu vám stačí pouze počítačová myš, kterou jednotlivé prvky na stránce umístíte a nastavíte podle vlastních požadavků a představ. Můžete si s nimi hrát tak dlouho, až bude výsledek naprosto dokonalý. Práci vám jistě usnadní databáze až 3000 obrázků, které máte k dispozici. Hotové stránky si zkontrolujete pomocí náhledu a finální verzi nahrajete na internet jednoduše kliknutím na tlačítko Publikovat přímo v administračním rozhraní.

Hlavním trumfem služby Moje stránky je široká nabídka widgetů, o které svůj web můžete obohatit opět jednoduchým přetažením prvku  z ovládacího panelu. Namátkou jde o widgety pro vkládání fotogalerie, videa, MP3 souborů nebo flash souborů, propojení na sociální sítě Facebook, Pinterest, Twitter, Google+ a Tumblr, propojení se službou PayPal, vkládání formulářů, vkládání tlačítek, banneru nebo mapy, na které je vyznačena adresa vaše nebo vaší firmy. Ve verzi Premium můžete stránky publikovat také přímo na Facebook a vytvořit si jejich mobilní verzi. Pokud chcete webové stránky nebo jejich část zpřístupnit jen pozvaným návštěvníkům, nastavíte jim snadno zabezpečení pomocí hesla.

Moje stránky pamatují také na prezentaci ve vyhledávačích a umožňují vám vkládat měřicí kódy Google Analytics, klíčová slova i propojení s Google Adsense.

Fajnšmekři mají k tomu všemu možnost editovat HTML a CSS styly webových stránek.

Že vám to zní jako sci-fi? Přesvědčte se na vlastní kůži a aktivujte si zcela nezávazně a jedním kliknutím na zkušební Trial verzi.  Pokud se Vám Moje stránky zalíbí, může se vám lehce stát, že se nebudete chtít vzdát rozpracovaných stránek. Potom stačí jednoduše použít tlačítko Upgrade v administraci služby a objednat si některou z placených verzí. Podle svých nároků si můžete vybrat z balíčků Start, Standard a Premium, které nabízíme v cenové škále od 29 -399 Kč/měsíc bez DPH.  Součástí služby je samozřejmě hosting vytvořených stránek, v ceně balíčků Standard a Premium je zahrnutý také 1 GB prostoru pro e-maily.

Více informací, ukázkové weby  a možnost objednávky najdete na http://mojestranky24.cz.

 

 


Uveřejněno

v

,

od

Značky: