Sestavte si server na míru dle vašich potřeb

Od října tohoto roku nabízíme novou službu, pomocí které si sestavíte na míru vlastní server. Velmi rychle a jednoduše si tak nyní nakonfigurujete vlastní serverové řešení dle vašich potřeb. Ihned navíc získáte přehled o jeho ceně. Služba je dostupná pro obě platformy, tedy jak pro Linux tak Windows.

Sestavit na míru si je možné virtualizovaný i fyzický server. Pokud byste si nebyli jisti, která z těchto možností je pro vaše potřeby tou nejvhodnější, rádi vám se správným výběrem serveru a jeho parametrů samozřejmě pomůžeme. V případě obou variant je server vyhrazen jedinému zákazníkovi. Mezi poskytovanými službami je zahrnuta individuální administrace, v rámci které administrátoři instalují a konfigurují softwarové vybavení serveru na přání zákazníka. Ke každému serveru je navíc vedena dokumentace softwarového vybavení a jeho konfigurace. Lze tak vyhovět i požadavkům, které nejsou na ostatních serverových řešeních možné.

Server na míru je možné sestavit na webu servery.cz. Automaticky se vám zobrazí defaultní konfigurace Virtuálního Managed Serveru na platformě Linux o minimálních parametrech. Tato minimální sestava obsahuje 100 GB diskového prostoru, 4 GB operační paměti, 4 CPU a administraci modelu Profylax, kterou obstarávají naši technici. V rámci administrace jsou zahrnuty měsíčně i 3 hodiny práce techniků, kteří upravují nastavení serveru na přání zákazníka. Tyto defaultně nastavené parametry je možné v objednávce individuálně měnit pomocí radio buttonu a sestavit tak přímo na míru server s potřebnými parametry.

server na miru

Přehled aktuálně zvolených parametrů je zobrazen v objednávkovém formuláři po pravé straně společně s cenou. Změna parametrů se automaticky projeví jak v cenové kalkulaci, tak v celkovém přehledu konfigurace serveru. Parametry sestaveného serveru na míru je možné si nechat uložit nebo si je odeslat e-mailem. Pro tuto možnost postačí pouze zvolit možnost „Poslat konfiguraci„.

Při objednání služby na delší období ušetříte peníze. V případě objednávky serveru na jeden rok získáte slevu ve výši 20%. Pokud je služba objednána na půl roku, činí sleva 10%. Pro kvartální fakturaci je poté sleva 5% z celkové částky.

Server na míru je určen všem, kteří hledají individuální přístup, administraci a chtějí hradit pouze ty služby, které skutečně využívají, a k tomu jim naše nová služba dopomůže.


Uveřejněno

v

od

Značky: