Star Dance pro Paraple

Časy se mění. Co bylo dříve nepředstavitelné, je tu. A co bylo očekávané, už tu není. A tak zatímco uplynulý pátek byl na mnoha místech ve znamení pokusu importovat k nám „nákupní šílenství“ Black Friday, sobota už byla ve znamená Black (Tie) Saturday. Tedy alespoň pro mě a další hosty benefiční verze populární Star Dance. Předepsaný dress code zněl totiž právě black tie, s přídavkem „creative“, což byla určitě změna proti předchozím beneficím ve prospěch Centra Paraple.

V předchozích pěti letech jsme náš sponzorský dar pro Paraple předávali na tzv. Dobročinné akademii. Letos ale dostalo Paraple nabídku pojmout svůj benefiční večer jako součást právě probíhající taneční soutěže s podstatně vyšší sledovaností. A přestože to možná v počátku bylo obtížně představitelné, alespoň podle Zdeňka Svěráka, byla to nakonec pro Paraple skvělá příležitost. paraple V minulém roce se v rámci vysílaní Dobročinné akademie na České televizi podařilo vybrat necelých šest milionů korun, z čehož bezmála pět milionů darovali tzv. „velcí sponzoři“, mezi kterými jsme byli i my.

Letos, během vysílání benefice Star Dance, věnovali pozvaní velcí sponzoři dohromady pět a tři čtvrtě milionů korun. Ovšem k tomu zhruba stejně vysokou částku v průběhu pořadu věnovali diváci prostřednictvím svých telefonátů a dárcovských zpráv DMS.

Celková suma se na konci přenosu vyšplhala na téměř jedenáct a půl milionu korun a to je pro Paraple bezpochyby velký úspěch. Je úžasné, že k tomu dostali od České televize šanci. Účastnit se Star Dance byl báječný zážitek. Bylo nesmírně zajímavé vidět kulisy a zázemí vybudované v ateliéru na Barrandově nebo sledovat cvrkot a souhru spousty profesionálů, kteří byli navíc všichni opravdu milí. Na Star Dance pro Paraple sice praskla celá sobota, ale vyplatilo se to.

Minimálně jsem se při generální zkoušce dozvěděl, že se nemám hned po vyslovení svého jména vrhat na Terezu Kostkovou, ale sedět pěkně v klidu na sponzorské židli. A taky jsme díky tomu mohli parádní vystoupení tanečníků vidět hned dvakrát. Například vtipný „kolotoč“ Marie Doležalové, které jsem měl tu čest týden předtím na Křišťálové lupě předávat cenu za její úspěšný blog Kafe a cigárko. Pokud jste tenhle „kolotoč“ také viděli, určitě jste se bavili. A pokud jste ho neviděli, podívejte se ze záznamu. A nemusíte se přitom ani ohlížet na žádné zmrazení SMS hlasování v soutěži tanečníků. Dárcovské DMS můžete posílat kdykoliv, třeba právě teď ve tvaru DMS ROK PARAPLE nebo DMS PARAPLE na číslo 87 777. Děkujeme našim klientům, že nám pomáhají pomáhat!

paraple paraple
paraple

Uveřejněno

v

od

Značky: