Děkujeme našim zákazníkům za věrnost

Těší nás, že jste v loňském roce byli spokojeni s naší zákaznickou podporou, jak je vidět z níže popsaných reakcí. Pevně věříme, že tomu tak bude i letos, nezapomínejte, že jsme tu pro vás 24 hodin denně, 7 dní v týdnu.
Váš tým ACTIVE 24.

Thanks to René.

Komunikoval som s viacerimi operatormi a vsetkym by som dal vyborne hodnotenie profesionalny pristup a spokojnost. Petr H a Tatiana C.

Velmi oceňuji přístup p. Dutky, který se mi ochotně a aktivně věnoval, vyřešil všechny moje dotazy a poradil mi i nad rámec.

Velmi rychlá reakce přesto, že je již po 16 hod. -> díky.

„Ochotný, rychlý, pohotový. Výborně tak to má vypadat, když se řekne služby IT.

Výborná komunikace; zaškrtnout jde jen jedno políčko, každopádně jsme komunikovali nejprve přes chat a poté přes e-mail, naprostá spokojenost s obsluhou, díky moc.

„Velmi ochotni a ustretovy, odporucam spolupracovat. :-)) Dakujem.“

husiti

Výborná zákaznická podpora – přesně proto Active24 zbožňuji. Spoustu věcí podpora rovnou udělí místo zdlouhavého popisu.

Děkuji panu Janoškovi za rychlou odpověď. S pozdravem Pavlína L.

Děkuji za promptní a 100% řešení Petrovi K.

Děkuji za pomoc dokonce v neděli.

Velice rychla zpetna vazba, perfetkni vysvetleni i pro laika….velmi dekuji za ochotu….

Požadavek jsem odeslala v neděli večer, nečekala jsem, že bude ještě týž večer uspokojen, ale stalo se.

Dobré, hlavně, že se to řešilo v noci a pracovalo se, přístup p. Kluze byl profesionální a domýšlel věci za mne a v můj prospěch, což nebývá pravidlem.

Jsem nadmíru spokojen, tak rychlé řešení, řekl bych nad rámec služeb jsem od operátora pana Štěpána K. nečekal.

Díky za proaktivitu .-)

Byla jsem spokojená, až téměř šťastná, neboť se mi podařilo jako laikovi napoprvé srozumitelně sdělit, co bych ráda a operátor v IT mi porozuměl a velmi rychle jsme to vyřešili. Byla jsem maximálně spokojená.

Rychlá odezva, „100% webhostingu zdarma“ měl být připsán do dvou týdnů a byl připsán hned následující den po objednávce 🙂


Uveřejněno

v

od

Značky: