Internetový obchod si dnes dokážete vytvořit zcela sami

Pohrávali jste si někdy s myšlenkou založit si vlastní internetový obchod? Vytvořit si e-shop a vydělávat na internetu je dnes dostupné pro všechny. Stačí sáhnout po redakčním systému, který je plně připraven na to, abyste si vlastní internetový obchod dokázali vytvořit a spravovat zcela sami.
vytvorte-si-svuj-e-shop

Jen pár kroků k e-shopu
E-shop si založíte a spravujete online, nepotřebujete nic instalovat na svůj počítač. Vyberete si jednu z grafických šablon a obchod pak jen naplníte zbožím a můžete začít svůj online byznys.

Kompletní správa e-shopu
Internetový obchod budete spravovat sami po všech stránkách – objednávky, zákazníci, marketing, účetní nástroje a jiné. Do nabídky na prodej můžete dát až 15 000 produktů. Systém podporuje funkce, které k efektivní správě internetového obchodu jistě oceníte. Zboží můžete filtrovat, třídit i kategorizovat. Zákazník bude mít přehled o svých objednávkách a bude dostávat aktuální informace o změně stavu objednávky. Pro podporu prodeje můžete kromě exportu na porovnávače cen využít i další nástroje jako např. hlídací pes, množstevní slevy, odběratelé novinek, tlačítka pro sociální média Facebook a Google plus. Svůj e-shop můžete propojit s účetním systémem Pohoda, MoneyS3 a Vario, což vám usnadní správu faktur a dokladů jako i samotné účetnictví.

Vyzkoušejte si e-shop nezávazně na 14 dní zdarma
Připravili jsme pro vás nezávaznou testovací verzi na 14 dní zdarma. Vyzkoušejte si sami jak se internetový obchod vytváří a spravuje. Pokud se do 14 dnů od založení zkušební verze rozhodnete pro plnou verzi, budou data ze zkušební verze přenesena do vašeho e-shopu. Ceny plné verze redakčního systému pro e-shop se pohybují od 299 Kč měsíčně (bez DPH). Viz. kompletní přehled možností redakčního systému pro internetový obchod.


Uveřejněno

v

od

Značky: